Marmaris CHP'ye genç hukukçu başkan adayı

Delege seçimlerini tamamlayan CHP Marmaris İlçe Başkanlığı, 28 Aralık Cumartesi günü İlçe Kongresini gerçekleştirecek.

Marmaris CHP'ye genç hukukçu başkan adayı

Delege seçimlerini tamamlayan CHP Marmaris İlçe Başkanlığı, 28 Aralık Cumartesi günü İlçe Kongresini gerçekleştirecek.

Kongre öncesi İlçe Başkanlığına aday ilk isim Avukat Zekican Balcı oldu.


CHP Marmaris İlçe Başkanlığında dün (17 Aralık 2019) yaptığı basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Avukat Zekican Balcı Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ışığında yola çıktığına dikkat çekerek; “Marmaris Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün kuruluşundan bu yana görev almış, yaşamını yitirmiş büyüklerimi saygıyla anıyor, yaşayan partili büyüklerime, partili arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İlçe başkanlığı adaylık başvurusu yapmak için buluştuğumuz bu toplantıda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2013 yılında üye olduğum Cumhuriyet Halk Partisinin halen ilçe seçim kurulu üyesiyim. Sizlerin de bildiği gibi ülkemiz çok zorlu bir dönemden geçmekte. 17 yıldır ülkeyi tek başına yöneten siyasi iktidar; var olan toplumsal, ekonomik ve siyasi sorunları çözemediği gibi bu sorunlara daha büyüklerini eklemiş ve maalesef Türk Milletinin derdine derman olamamıştır. Çözüm, umut Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Ülkesine, devletine, bayrağına, Atatürk Cumhuriyeti’ne bağlı ve Marmaris aşığı bir Türk genci olarak, Atamızın Gençliğe Hitabesinin ışığında, en azından yaşadığımız bölgenin sorunlarının çözümüne katkı sağlayabilmek ve insanlara dokunabilmek amacıyla siyasette aktif görev almaya karar verdim. Başta çok değerli parti büyüğüm eski ilçe başkanımız Sayın Ramazan Kılıç olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma bu sorumluluğu yüksek görevi benimle birlikte almayı kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum.

Parti üyesi büyüklerim ve kardeşlerimle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda tecrübe ile gençliğin iç içe geçtiği bir yönetim oluşturma konusunda mutabık kaldık. Hedefimiz partimizi Marmaris’te daha da büyütmek ve büyütürken birleştirmektir.

Marmaris CHP'ye genç hukukçu başkan adayı - Resim : 1


28 Aralık 2019 tarihinde yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimlerinde, delegelerimizin teveccüh göstererek bana ve arkadaşlarıma bu onurlu görevi vermeleri durumunda Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Oktay’la birlikte Marmaris’imizi dostluk, kardeşlik ve barışın merkezi yapacağımıza ve bununla birlikte Marmaris’in marka kent kimliğini güçlendireceğimize canı gönülden inanıyorum.” dedi. AjansCANKA

Avukat Zekican Balcı Kimdir?


CHP Marmaris İlçe Başkan Adayı Avukat Zekican Balcı, 25 Temmuz 1984’te Marmaris’te doğdu. İlkokulu Marmaris Atatürk İlkokulunda, Ortaokul ve lise eğitimini de İzmir Türk Koleji’nde tamamladı.


Üniversite eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayan Avukat Balcı, 2011 yılında Van Askeri Mahkemesinde askerlik görevini yerine getirdikten sonra memleketi Marmaris’e dönerek, avukatlık mesleğini icra etmeğe başladı.


Fulya Karacan Balcı ile evli olan CHP Marmaris İlçe Başkan Adayı Zekican Balcı, bir erkek bir kız, iki çocuk babasıdır.”

Etiketler
Marmaris Kongre Seçim