Erdoğan'dan 'Saray'a giden CHP'li iddiaları hakkında yeni açıklama

Erdoğan, İzmir'de açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan 'Saray'a giden CHP'li iddiaları hakkında yeni açıklama

GERÇEK GÜNDEM- İzmir'de ilçe ilçe gezerek seçim vaatlerinde bulunan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Erdoğan açıklamasında, Rahmi Turan'ın 'Saray'a giden CHP'li' iddiaları hakkında "Kendi genel başkanlığını korumak için şahsımın birilerine genel başkanlık teklifi attığı yalanını ortaya koyacaksın." dedi.

Erdoğan'ın açıklamasının satır başları şöyle oldu:

Bizim anlayışımızda insanları siyasi tercihleriyle sınıflandırmak yoktur. Bu eski Türkiye'nin hastalığıdır.

Son dönemlerde bu hastalıkları yeniden hortlatma gayreti yok değil. İzmirlileri bu tarz alışkanlıkların sembolü olarak göstermek isteyenlere gereken cevabı vereceğinize inanıyorum.

gercekgundem.com'un aktardığına göre Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü; İzmir'in başına gelmiş en büyük felaket CHP'dir.AK Parti'nin 17 yıllık iktidarında hangi İzmirli yaşam biçiminden dolayı tehdite maruz kalmıştır?

Bağnazlıktan ideolojik saplantılardan kurtulan her İzmirli kardeşimiz ile bu şehrin geleceği için birlikte çaşılacağız.

Türkiye'nin başarılarını örtüp, ülkeyi batmış gibi göstereceksin. Bay Kemal olmak için bu şart. Amerika seyahatine gölge düşürmek için neler yaptı? Arfiye'deki palet fabrikasıyla ilgili her türlü yalanı söylüyor. Sattılar diyor, satılan bir şey yok. BMC ile Katar ortaklaşa burada işletme hakkını alıyorlar. İşletme hakkını alırken 50 milyon dolar Arifiye'ye yatırım yapma hakkını koyuyorlar.

Yasal olmayan bir şey varsa müraacatını yaparsın. Yapılan her şey hukukidir.

Kendi genel başkanlığını korumak için şahsımın birilerine genel başkanlık teklifi attığı yalanını ortaya koyacaksın.

Etiketler
İzmir Saray