CHP grubu Ali Topuz'u andı

CHP hükümetinin bakanlarından, eski milletvekili Ali Topuz yaşamını yitirdi. CHP Grubu Ali Topuz'u andı.

CHP grubu Ali Topuz'u andı

GERÇEK GÜNDEM 15, 16, 18, 20, 22 ve 23'üncü dönem CHP İstanbul Milletvekili, eski İmar ve İskan ile Köyişleri ve Kooperatifler Bakanı, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Grup Başkanvekili Ali Topuz dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. 8 Şubat'ta beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılan Ali Topuz hastanede tedavi görüyordu.

Cumhuriyet Halk Partisi usta siyasetçiyi bugünkü meclis grup toplantısında andı. Topuz'un çiçeklerle süslü fotoğrafı grup toplantısına getirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da grup konuşmasında Ali Topuz'u andı. Kılıçdaroğlu, "Ali Topuz, aşağı yukarı hepimize emeği olan bir siyasetçi. Akşam onu sonsuzluğa uğurladık. Allah'tan rahmet diliyoruz. Ali Topuz gibi insanlar kolay unutulmazlar. Sadece bir siyasetçi değil Kızılay'da Darülacezede'de görevler alan bir siyasetçiydi. Salt bir siyasetçi değil aynı zamanda yardımsever bir insandı. " dedi.

Öte yandan Topuz'un cenaze törenine ilişkin ayrıntıların Kanada'da bulunan oğlu Ender Topuz'un Türkiye'ye gelmesinin ardından netleşeceği öğrenildi.

Etiketler
Milletvekili