CHP’den şiddet mağduru kadına ziyaret

Sultangazi’de şiddet gördüğü için boşandığı eski eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan kadını bugün Sultangazi CHP Evinde ziyaret etti .

CHP’den şiddet mağduru kadına ziyaret

İstanbul Sultangazi'de yaşayan ve şiddet gördüğü için eşinden boşanan eski eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan Merzuka Altunsöğüt'e (43) bugün CHP İBB Hukuk komisyonu üyesi ve Sultangazi Belediye Meclis üyesi Belgin Poyraz, CHP Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Sayın ATICI. Burcu Ateş evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Merzuka Altunsöğüt (43) eşi Soner Göztepe'den şiddetli geçimsizlik yaşadığı için 2012 yılında ayrıldı. Eşinden ayrılan kadın, kızı Cennet Göztepe (23) ve 15 yaşındaki oğlu ile babasının evinde yaşamaya başladı. 2013 yılında açılan boşanma davası sürerken Altunsöğüt eşinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ziyarette yaptığı açıklamada Merzuka Altunsöğüt (43) "Artık yeter. İlla benim ölmem mi gerekiyor?" diye konuştu.

CHP’den şiddet mağduru kadına ziyaret - Resim : 1

CHP’li Belgin Poyraz Sosyal Medya Hesabında yaptığı Paylaşımla ‘’ Gazi Mahallesinde eski eşi tarafından bıçaklanarak şiddete uğrayan, Sibel Merzuka Altınsöğüt hanıma çok geçmiş olsun. Kadına karşı şiddeti uygulayan ve bu şiddeti görüp sessiz kalan herkesi kınıyoruz.’’ dedi.

CHP’den şiddet mağduru kadına ziyaret - Resim : 2

Etiketler
Sultangazi Saldırı Şiddet