CHP Şişli İlçe Örgütü'nden Eren Erdem açıklaması

CHP Şişli Örgütü, Eren Erdem için yapılacak yürüyüşün örgüt üyesi iki partili tarafından yapılacağını duyurdu.

CHP Şişli İlçe Örgütü'nden Eren Erdem açıklaması

CHP Şişli Örgütü, Eren Erdem için yapılacak yürüyüşün örgüt üyesi iki partili tarafından yapılacağını duyurdu.

CHP Şişli Örgütü tarafından sitemize yollanan açıklama şöyle;

KAMUOYUNA
09.07.2019 günü, Gerçek Gündem isimli haber sitesinde, “CHP Şişli’den Eren Erdem çağrısı” başlığı ile verilen, haber ve çağrı üzerine bu açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur.

Her şeyden evvel; Parti Meclisi Üyemiz ve önceki dönem Milletvekilimiz Eren Erdem, haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklanmış ve hapis yatmaktadır.

Eren Erdem; haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı olan yürekli duruşu ile Ülkemizde, demokrasi, insan hakları ve özgürlük mücadelesinin bir kahramanı olarak, herkes tarafından kabul görmüş onurlu bir Partilimizdir.

Bu güne kadar, başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, tüm Cumhuriyet Halk Partililer, Eren Erdem’in uğradığı bu haksızlığa karşı her türlü mücadeleyi vermiş ve vermeyede devam edecektir. Eren Erdem özgür kalıncaya kadar.

Ancak, bahsi geçen haber ve çağrıda iki parti üyemizin, bireysel olarak aldığı bir karar ve yapılan çağrı, İlçe Başkanlığımızca alınan bir karar ve yapılan bir çağrı olarak algılanmaktadır.

Yukarıda da açıkladığımız üzere; bu haksızlık ve hukuksuzluğa karşı mücadelemiz devam etmekle birlikte, Silivri’ye yürüyüş ile ilgili ne İlçe Başkanlığımızca nede Partimizin her hangi bir Yetkili Kurulunca alınmış bir karar yoktur.

Kamuoyuna saygıyla arz olunur

Etiketler
Eren Erdem Şişli