Videosu tepki çeken Oğan'dan jet yanıt: 'İkinci turda desteğimize ihtiyaç duymayacaksınız sanırım'

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci tur ile ilgili 'bedavadan ortak olmayacağız, bakanlık talebimiz olacak' açıklamaları gündem olmuştu. Oğan, açıklamalarının ardından sert bir dille muhalif seçmeni uyardı.

Videosu tepki çeken Oğan'dan jet yanıt: 'İkinci turda desteğimize ihtiyaç duymayacaksınız sanırım'

Türkiye yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine odaklandı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin seçime 2 gün kala çekilmesinin arından seçim yarışı Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı adayı Sinan Oğan arasında olacak.

ERDOĞAN'I MI KILIÇDAROĞLU'NU MU DESTEKLEYECEK? İŞTE YANITI

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalması durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı mı yoksa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu mu destekleyeceğin yönündeki soruya yanıt verdi.

Oğan yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"İstişare ile açıklayağız. Tabanımıza, bize oy verenlere soracağız. Kamuoyunda bununla ilgili bir değerlendirme yapacağız. Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Taleplerimizin başında terörle arasına mesafe koymak olacak. Tabi biz bedavadan ortak olmayacağız. Bizim de bakanlıklar, cumhurbaşkanlığı yardımcılığı gibi taleplerimiz olacak. Anlaşırşak hükümetin içinde yer alacağız, anlaşamazsak da yolumuza bakacağız"

SERT BİR DİLLE UYARDI

Konuyla ilgili açıklamaları tepki çeken Oğan, muhalif seçmeni sert bir dille uyardı. Oğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Twitter’daki sevgili muhalif seçmen, Seçimlere bir gün kala konuşmalarımı bağlamından koparıp bize haksız itham ve saldırılarda bulunduğunuza göre seçimlerin ikinci turunda bizim seçmen tabanımızın desteğine ihtiyaç duymayacaksınız sanırım. Şu ana kadar Cehennemin kapılarını kapatacağız” sözü sizin için bir anlam ifade etmiyor sanırım. Eğer biz ikinci tura kalamazsak bizim seçmen tabanını şimdiden küstürerek ikinci turda çok kıymetli olacak Sinan Oğan seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?" ifadelerini kullandı.

Videosu tepki çeken Oğan'dan jet yanıt: 'İkinci turda desteğimize ihtiyaç duymayacaksınız sanırım' - Resim : 1

Etiketler
Bakanlık Sinan Oğan Muş Ata İttifakı