Bahçeli'den yerel seçim değerlendirmesi: Tek kelimeyle aymazlık!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerinden ardından ilk kez açıklama yaptı. Bahçeli, "Erken seçim yaygarası koparan çevrelerin şuursuzca hareket etmesi tek kelimeyle aymazlık ve ahlaki çarpıklıktır" dedi.

Bahçeli'den yerel seçim değerlendirmesi: Tek kelimeyle aymazlık!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün yapılan yerel seçimlere ilişkin yazılı açıklama yayımladı.

"Türkiye’yi yöneten iktidar değişmemiştir" diyen Bahçeli, "Sanki iktidar değişikliği olmuş gibi dedikodu çıkaran, erken seçim yaygarası koparan, bu kapsamda akıl tutulması yaşayan çevrelerin şuursuzca hareket etmesi tek kelimeyle aymazlık ve ahlaki çarpıklıktır" dedi.

"ERDOĞAN DEVLETİN BAŞIDIR"

Açıklamasının devamında Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı Kabinesi görevinin başındadır. Her alanda atılım ve reform hamlelerine kararlılıkla devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır. Cumhur İttifakı’nın TBMM’deki sayısal ve siyasal çoğunluğu da herkesin malumudur. Bilinmelidir ki, Cumhur İttifakı istikbalin mimarı, Türk Devri’nin mihmandarı, yeni yüzyılın mihveri ve mihenk taşıdır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den yerel seçim değerlendirmesi: Tek kelimeyle aymazlık! - Resim : 1

"MUHALİF TETİKÇİLER YİNE HÜSRANA UĞRAYACAKLARDIR"

"Ancak milletimiz yerel seçimler kanalıyla bilhassa sosyal ve ekonomik sıkıntılarını paylaşmış, önümüzdeki sürecin gündem konusunu tayin etmiştir" diyen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Egemenlik milletindir, yetki milletindir, siyasi istikrarı ekonomik istikrar ve gelişmişlikle perçinlemek hepimizin ortak sorumluluğudur. 31 Mart seçim sonuçlarını kim nasıl yorumlarsa yorumlasın, Milliyetçi Hareket Partisi müessir bir başarı elde etmiştir. Televizyon ekranlarından maksatlı ve marazi iddialarda bulunan sözde uzman ve yorumcular ile muhalif tetikçiler yine hüsrana uğrayacaklardır."

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
MHP Devlet Bahçeli 2024 Yerel Seçimleri