Açık MR ile korkularınızı yenin

Açık MR sistemi, günümüzün en gelişmiş görüntüleme sistemleri olarak özel hastanelerde ve görüntüleme merkezlerinde çekilebiliyor.

Açık MR ile korkularınızı yenin

Açık MR sistemi, günümüzün en gelişmiş görüntüleme sistemleri olarak özel hastanelerde ve görüntüleme merkezlerinde çekilebiliyor. Fiyatlarının da eskisine göre daha ekonomik olması, hem hastaları maddi bir külfetten koruyor hem de hastalıkları ile ilgili daha net bilgilere ulaşılmasını sağlıyor.

Açık MR ile korkularınızı yenin

Her geçen gün daha da ileri adımların atıldığı tıp dünyasında hastalıklar üzerine yapılan yeni çalışmalar ve geliştirilen yeni nesil görüntüleme sistemleri sayesinde hastalıklarla mücadele etmek ve erken sürede hastalıklardan kurtulmak çok daha kolay hale geldi. Eskiden beri kullanılan MR sistemlerinde yapılan yenilikler, bazı kesim hastaların yaşadıkları problemlerin üstesinden gelmeyi başarıyor. Açık Emar cihazları, özellikle de kapalı alan korkusu olan, yaşlı, çocuk ve kendi başına hareket etme kabiliyetine sahip olamayan hastalar için umut ışığı oldu.

Kapalı Alan korkusuna açık MR ile son

Kapalı alan korkusu (Klostrofobi) olan hastalar, uzun süre kapalı emar cihazlarının bunaltıcı ortamlarında kalamazlar. Manyetik rezonans görüntüleme (MR) sistemleri daha öncelerinde tünele benzeyen yapıya sahiptirler ve hastalar, ortalama 45 dakika kadar bu alanda kalmak durumunda kalıyorlardı.

Bu da klostrofobi hastalarını zorlanmalarına neden oluyordu ve hastalık ile ilgili kesin bilgilerin elde edilmesi de bir hayli zora girmiş oluyordu. Şimdilerde geliştirilerek tıp dünyasına sunulan açık MR cihazları, hem konfor bakımından daha iyi olduğu için hem de kapalı alanda kalmak gibi bir zorunluğa neden bırakmadığı için bu hastalar da kolaylıkla çekim yapabiliyorlar.

Açık MR ile korkularınızı yenin - Resim : 1

Uzmanlar uyarıyor!

Açık MR sistemleri ile ilgili bilgi veren uzmanlar; “kanserli hastalıklardan kurtulmanın ve korunmanın kolaylıklarının yaşandığı günümüzde, modern tıp dünyasında atılan adımlar sayesinde daha kısa sürede hastalıklara tanı konulabiliyor. Klostrofobi hastaları için özellikle son derece umut veren yeni nesil açık mr sistemleri konfor bakımından da görüntülerin netliği bakımından da eski sistemlere göre çok daha iyiler. Bu yüzden hastaların herhangi bir şekilde korkuya kapılmalarına gerek yoktur. Doktorlarının MR istemelerini kâbusa dönüştürecek bir durumun söz konusu olmadığını belirtmemiz gerekiyor” diyorlar.

Hastalıkta erken tanı önemlidir

Hastalıklarla mücadele etme hakkında da detaylı bilgi veren uzmanlar, çözümü olmayan hastalığın olmadığını söylüyorlar ancak burada önemli olan, erken dönemde hastalığa tanı koymak ve uygun tedavi şeklini planlamaktır. Açık MR sistemi, günümüzün en gelişmiş görüntüleme sistemleri olarak özel hastanelerde ve görüntüleme merkezlerinde çekilebiliyor. Fiyatlarının da eskisine göre daha ekonomik olması, hem hastaları maddi bir külfetten koruyor hem de hastalıkları ile ilgili daha net bilgilere ulaşılmasını sağlıyor.

Açık MR fiyatları

Uzun zamanların deneyim ve tecrübesine sahip olan Biyorad, açık emar fiyatları alanında en uygun fiyatları sunan kurumların başında gelmektedir. Hem hastanın maddi anlamda rahat edebilmesi hem de kendisine en yakın görüntüleme merkezinden randevu oluşturabilmesi için İstanbul’un birçok özel hastane ve çekim merkezi ile anlaşması bulunan kurum yetkilileri, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmelerinde, hastaların memnuniyetini ön planda tutan çalışmalara her geçen gün yeni bir imzaladıklarını her anlamda hastanın sağlık ve maddi anlamda imkânlarına hitap ettiklerinin altını çiziyor.

Açık MR ile korkularınızı yenin - Resim : 2

Sağlığınıza yeniden kavuşun

Sağlık, yaşam kalitesini doğrudan etkiler bu nedenler, hastalık belirtileri kendini göstermeye başladığı ilk andan itibaren kontrole giderek gerekli muayene ve tetkiklerin yapılmasını istemeniz gerektiğini unutmayın.

Açık Mr (Emar) Randevu

İstanbul’da ki Açık MR cihazlarımız ve yaygın hizmet merkezlerimiz ile değerli hastalarımızın hizmetinde olup, size en yakın merkezimiz ve çekimize en uygun cihazımız ile hizmet vermekten memnuniyet duyacağız.

Açık mr ve Emar randevusu almak için 0212 709 98 48 ve ya 0216 709 86 48 numaralı telefonlarımızdan iletişime geçip detaylı bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Etiketler
Hastane