Vahim iddia: Karantina altındaki hemşire nöbete çağrıldı hastalara baktı

Halk TV'de yayınlanan Şimdiki Zaman programında Gazeteci Barış Yarkadaş çok çarpıcı bir bilgi paylaştı. Yarkadaş, Ege Üniversitesi Göğüs Kliniği'nde iki hemşirenin karantina altında olmasına rağmen hastalara baktığını söyledi.

Dün akşam Halk TV’de yayınlanan Şimdiki Zaman programında Gazeteci Barış Yarkadaş çok çarpıcı bir bilgi paylaştı. İzmir’de Ege Üniversitesi Hastanesi Göğüs Kliniği’nde bir hemşirenin kendisine attığı mesajı paylaşan Yarkadaş iki hemşirenin karantina altında olmasına rağmen hastalara baktığını aktardı.

KARANTİNA ALTINDAYKEN ÇALIŞAN SAĞLIK EMEKÇİLERİ

Yarkadaş’a gelen mesajda “Ben dün karantinaya alındım bugün ise nöbete çağrıldım şu an çalışıyorum. “Aynı klinikte karantina altında olan buna rağmen çalışan arkadaşlarımız da var” ifadeleri kullanıldı.

ŞİŞLİ ETFAL’DE MALZEME YOK!

Mesajı gönderen kişinin isim bilgisi de olduğunu belirten Yarkadaş İstanbul Şişli Etfal’den de bir sağlık çalışanın “koruyucu malzememiz yok, kendi cebimizden aldık” mesajını gönderdiğini aktardı.

BAKAN KOCA’YA TEPKİ

Çarpıcı bilgileri paylaşan Yarkadaş Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya “Sadece gece tweet atmakla, halkla ilişkiler çalışması yapmakla bizi ikna edemezsiniz. Siz o şansınız kaybettiniz Sayın Bakan, toplum açıkladığınız hiçbir şeye inanmıyor kuşku duyuyor” diye tepki gösterdi.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Barış Yarkadaş Ağrı Halk TV