LÖSEV'in Kurucu Başkanı Özer: Devlete 45 milyon vergi verdik, düştüğümüz duruma bakın

LÖSEV'in Kurucu Başkanı Dr. Üstün Özer, LÖSANTE’ye tam ruhsat verilmemesi ve hastanenin çürümeye terk edilmesine tepki gösterdi.

LÖSEV'in Kurucu Başkanı Özer: Devlete 45 milyon vergi verdik, düştüğümüz duruma bakın

LÖSEV'in Kurucu Başkanı Dr. Üstün Özer, LÖSANTE’ye tam ruhsat verilmemesi ve hastanenin çürümeye terk edilmesine tepki gösterdi. Özer, "Tıbbın bütün imkanlarını ve yeniliklerini içeren rüya gibi bir hastane yapalım diye yola çıktık, çıkmaz olaydık" dedi.

LÖSEV’in 4 milyon vatandaşın emeğiyle kurduğu LÖSANTE’ye tam ruhsat verilmemesi ve hastanenin çürümeye terk edilmesi ile ilgili tartışmalar sürüyor.

LÖSEV'in Kurucu Başkanı Dr. Üstün Özer, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak duruma tepki gösterdi.

"Hayatını Lösemili Çocuklarına adamış, onları başlarında sabahlara kadar nöbetler tutmuş, LÖSEV’i bir masa ve bir sandalye ile kurmuş , % 92‘e yükselttiği tedavi başarısıyla binlerce yavrusuna hayat vermiş bir Doktorun düştüğü duruma bakın" diyen Özer, "Daha fazla Lösemili çocuğumuzun yanısıra kanserli yetişkin hastalarımızı da ücretsiz tedavi edebilelim, Radyoterapi , Kardiyoloji , Beyin cerrahisi, psikiatri gibi tıbbın bütün imkanlarını ve yeniliklerini içeren rüya gibi bir HASTANE yapalım diye yola çıktık, çıkmaz olaydık" diyerek tepki gösterdi.

LÖSEV'in Kurucu Başkanı Özer: Devlete 45 milyon vergi verdik, düştüğümüz duruma bakın - Resim : 1

"DEVLETE 45 MİLYON VERGİ VERDİK"

Özer açıklamasında şöyle devam etti:

"Bu Ülküye herkes inandı, bana güvendi. 3 m2 lik şantiye odasında 3 sene çalışıp TUĞLA TUĞLA ve SEVGİ ile hastanemizi, okulumuzu ve otelimizi tamamladık. Bir mucizeyi başardık . Bu sırada devlete 45 milyon lira da VERGİ verdik. Şimdi neyi tartışıyoruz. Düştüğümüz duruma bakın."

"Sanki kendime SARAY oğluma HAN-HAMAM yaptırdım da açamıyoruz" ifadelerini kullanan Özer, "Biz bilimsel konuları, lösemi ve kanser genetiğini, başarıyı % 100’lere nasıl çıkarırızı tartışacağımıza, TURİZM VE SAĞLIK BAKANLIĞINDAN - BELEDİYEDEN verilmeyen EVRAKLARIN peşinde 3 senedir SUÇLU GİBİ KOŞUYORUZ" dedi.

LÖSEV'in Kurucu Başkanı Özer: Devlete 45 milyon vergi verdik, düştüğümüz duruma bakın - Resim : 2

Etiketler
Hastane Vergi