FOX TV'nin iddialı dizisi karıştı! Yasak Elma için beklenmedik karar

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin altıncı sezonunda beklenmedik bir değişim yaşanacak. Diziye veda eden bazı oyuncuların geri döneceği öğrenildi. Öte yandan Yasak Elma dizisi için alınan bir kararda seyirciyi üzecek türden oldu.

FOX TV'nin iddialı dizisi karıştı! Yasak Elma için beklenmedik karar

Yasak Elma dizisi tam altı sezondur ekranda fırtına gibi esiyor. En çok izlenen diziler arasında yer alan Yasak Elma bu başarısını sürdürmek istiyor.

Yasak Elma'da yaşanan son olaylar heyecanı iyice tırmandırırken sevilen ismin diziye geri dönmesi seyircilerde büyük heyecan yarattı. Yıldız-Ender savaşı tüm hızıyla sürerken daha önceden diziye veda eden isim apar topar tekrar geri çağırıldı.

İlk sezonlarda Zeynep Yılmaz karakterine hayat veren güzel oyuncu Sevda Erginci dizinin kadrosuna tekrar dahil oldu. Yapılan bu hamle seyirciden tam puan aldı.

FOX TV'nin iddialı dizisi karıştı! Yasak Elma için beklenmedik karar - Resim : 1

ONUR TUNA'DA GERİ DÖNECEK Mİ?

Öte yandan Onur Tuna'nın da diziye geri döneceğine yönelik bir iddia ortaya atıldı. Ancak Gerçek Gündem iddiayı doğrulatamadı. Son olarak 'Mahkum' dizisiyle seyirci karşısında olan Onur Tuna'nın Yasak Elma dizisine geri döneceği iddiaları gerçeği yansıtmıyor.

FOX TV'nin iddialı dizisi karıştı! Yasak Elma için beklenmedik karar - Resim : 2

YASAK ELMA İÇİN FİNAL KARARI

Altı sezondur reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisi için bu sezon son sezon. Haziran 2023 tarihinde final yapacak olan Yasak Elma dizisi seyircilere veda edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin rekorunu kırmak isteyen Yasak Elma ekibi bu rekoru kırdıktan sonra ekranlara veda edecek. Bu karar Yasak Elma hayranlarını üzmüş olsa da oyuncular da final konusunda hemfikir.

Etiketler
Yasak Elma FOX TV