Kafa radyo yöneticisi: Yapma Zeki! Olan var olmayan var…

Kafa radyo yöneticisi Ender Uslu, Buket Aydın’ın ve Kanal D Ana Haber'in trollenmesini yazdı.

Bir buçuk aydır hayatımıza, mensuplarından biri olmaktan onur duyduğum “Kafa Radyo” diye bir radyo girdi…

Kafa Radyo'da program yapan ünlü radyocu Zeki Kayahan tarafından radyo programında ortaya atılan “Dünya Tembeller Günü’nü”sosyal medyada görerek gerçek sanan Buket Aydın ve ekibi bu durumun haberini yaptı.

Bu olayın üzerine Kafa radyo yöneticisi Ender Uslu, 16punto.com'da aşağıdaki yazıyı kaleme aldı. Uslunun yazısı şöyle:

Nihat Sırdar ve Güçlü Mete’nin başı çektiği bu oluşum, Candaş Tolga Işık, Zeki Kayahan Coşkun, İlber Ortaylı, Sunay Akın, Bedia Ceylan Güzelce, Pınar İnanç Akar, Zafer Algöz-Can Yılmaz, Özer Atik, Ayça Derin Karabulut, Murat Seymen, Bülent Baygül, Cenk Bayrak gibi isimlerle günlük hayatımızın bir parçası oldu.

Her bir program için saatlerce konuşabiliriz ama ben bu yazımda sizlere Zeki Kayahan Coşkun’un son yaramazlığını aktarmak istiyorum:

Zeki, Kafa Radyo’da hafta içi öğleden sonraları 16:00 – 18:00 aralığında “Zekirdek”, 22:00’den sonra da sabahlara kadar süren “Matrax” adında radyo programlarını yapıyor. Bu programlarında özellikle dinleyici katılımıyla yapılan sohbetler büyük beğeni kazanıyor ve konu başlıkları da Twitter’de Türkiye’de ve zaman zaman Dünya genelinde “Trend Topic” olarak belirtilen “En İyiler”arasında yer alıyor.

Zeki Kayahan Coşkun zaman zaman dinleyicileri ile oyunlar oynar ve o program içerisinde kullanılmak üzere “GÜN”ler icat ederler dinleyicileri ile birlikte. Örneğin geçenlerde “Dünya Fakirler Günü” diye bir gün uydurdular; O günün trend topic’i oldu. “Dünya Fakirler Günü” üzerine Zeki’nin “Matrax”ında yayından konuşuldu, Twitter üzerinden mesajlaşıldı, ağlanıldı, sızlanıldı hep birlikte ve o günün trendi oldu bu “uyduruk” gün…

Gelelim 28 Mart 2019 gecesi yapılan Matrax’ın yayınına:

Zeki Kayahan Coşkun tabii ki, eskilerin dediği gibi “Adı ile müsemma”arkadaşlarımızdan biridir. Adı gibi kendisi de zekidir demek istedim yani… Zeki’nin dinleyicilerinin de ondan kalır değildir. Böyle olunca da bir sürü zeka ürünü bölümler oluşuyor Zeki’nin yayınında, 28 Mart gecesi olduğu gibi…

O gece dinleyicileri ile karar veriyorlar ve o günü, hep birlikte “Dünya Tembeller Günü” olarak ilan ediyorlar. Tamamen “uyduruk” yani… Dinleyiciler, Twitter’da açılan #dunyatembellergunu hastag’ine mesajlar yağdırıyor. Yayında bunlar okunuyor, hep birlikte eğleniliyor ve gecenin sonunda yayın bitiyor…

Ertesi gün Kanal D’nin Haber Dairesi Başkanı Buket Aydın’ın sunduğu yayında anlaşıldı ki Kanal D Haber Dairesi bizim çocuklar tarafından istem dışı trollenmiş.

Aynı gün televizyonlarda gezinirken bir de bakıyorlar ki dünyaca ünlü haber televizyonu CNN’in Türkiye versiyonu da aynı şekilde trollenmiş. Aynı bağın bağbanları çünkü. Olacak o kadar.

Bunun üzerine Zeki Kayahan Coşkunun Twiter üzerinden bir mesaj yayınlıyor:

Kafa radyo yöneticisi: Yapma Zeki! Olan var olmayan var… - Resim : 1

Buket Aydın da bu mesajın altına cevap yazıyor: Kolombiya’da böyle bir gün varmış falan filan diye. Sonradan siliyor o mesajı. Ama bu alttaki mesajlar duruyor:

Kafa radyo yöneticisi: Yapma Zeki! Olan var olmayan var… - Resim : 2

Son Söz:
“Yapma Zeki… Olan var olmayan var… “

Etiketler
Aydın Buket Aydın Kanal D