CHP'lilerden ATV binası önünde eylem!

Yandaş yayın yapan ATV Ana Haber Bülteni'nin terör örgütlerinin üniversite ve şehir yapılanmalarıyla düzenlenen eylemlerde bulunduğu iddiasına CHP'den tepki geldi.

İktidar yanlısı haberler yapan ATV Ana Haber bülteninde, önceki gün, CHP Çankaya İlçe Kolları Başkanı Hikmet Tanılı, terör suçlamasıyla hedef gösterilmişti.

Terör örgütlerinin üniversite ve şehir yapılanmalarıyla düzenlenen eylemlerde bulunduğu iddiasına CHP'lilerden tepki gecikmedi.

Ancak, Ankara ATV binası önünde eylem yapmak isteyen CHP'liler polis engeline takıldı. Bina önünde "Yandaş basın, bunu da yazın" sloganlarıyla tepki gösterildi.

'YILIN EN İYİ YALAN HABER YAPAN KANALI...'

Odatv'den Ceylan Sağlam'ın haberine göre, "Kendileri çıkınca meşru ama istediği sonucu alamayınca meşru olmayan bir seçim süreci ile karşı karşıyayız" diyen CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer ise, şunları söyledi:

"Bugüne kadar AKP'nin genel başkanı, yöneticileri, bakanları her türlü yalanla, iftirayla bir seçim süreci yürüyorlar. Kendi oluşturdukları havuz medyası da sahibinin sesi olmuş durumda. Pazar da biber satan Ahmet Amca, EYT'ye takılan Ayşe Teyze'ye, geçinemiyorum diyen Ahmet'e terörist haftası vuran, toplumu kutuplaştıran bir iktidarla karşı karşıyayız."

Protesto eden CHP'li grup, "Yılın En İyi Yalan Haber Yapan Kanalı ATV" yazan plaketi binanın önüne bıraktıktan sonra dağıldı.

Etiketler
Üniversite