Demirören Medya'da bir kişinin işine daha son verildi

Demirören Medya Grubu'nda işten çıkarmalar devam ediyor.

Demirören Medya'da bir kişinin işine daha son verildi

Doğan Medya Grubu'nun Demirörenlere satılmasının ardından başlayan işten çıkarmalar devam ediyor.

Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) Diyarbakır Bürosu'nda son 3 ay içerisinde Ferit Aslan, Mehmet Türk, Serdar Sunar’dan sonra bir ismin daha işine son verildi.

MedyaRadar'ın haberine göre, Diyarbakır’da 2015 yılında Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran’ın öldürülmesi olayını takip ederken, terör örgütü Hizbullah üyelerinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan DHA muhabiri Canan Altıntaş ile yollar ayrıldı.

Demirören Medya'da bir kişinin işine daha son verildi - Resim : 1

Bir çok ödülü bulunan Altıntaş son olarak Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin düzenlediği ZOOM ödülleri yarışmasında ‘cesaret’ ödülüne layık görülmüştü.

ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ...

2003 yılında Star Gazetesi'nde mesleğe adım atan, 2007 yılında ise DHA Diyarbakır Büro'da göreve başlayan Altıntaş, özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan terör olaylarında önemli işlere imza attı.

9 Haziran 2015 Yılında Diyarbakır’ın Şehitlik semtinde Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran’ın öldürülmesi sonrası olay yerine haber takibine giden Altıntaş, terör örgütü Hizbullah üyeleri tarafından saldırıya uğrayarak ağır yaralanmış, sol gözünde ağır hasar meydana gelirken yanağına platin takılmıştı. Bir dizi ameliyat geçiren Altıntaş, iyileştikten hemen sonra görevine başlayarak bu kez bölgede yaşanan hendek, barikat operasyonları ve çatışmalı ortamlarda görevine devam etmişti.

Altıntaş, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği yarışmada haber dalında bir çok ödül, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği en iyi fotoğraf ödülü, Türkiye Haber Kameramanları Derneği Ömür Boyu yaşam onur ödülü, Türkiye Haber Kameramanları Derneği Zoom ödülleri ‘cesaret’ ödülü aldı.