Demirören Medya'da bir ayrılık daha!

Demirören Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Fanatik Gazetesi'nde yeni gelişme yaşandı.

Demirören Medya'da bir ayrılık daha!

Türkiye'nin en çok satan spor gazetesi Fanatik'in Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen ile Demirören Medya Grubu'nun yolları ayrıldı.

Uzun yıllardır Fanatik'in başında olan Ülgen'in, gazetenin Doğan Medya Grubu'ndan Demirören Medya Grubu'na satılmasının ardından Yıldırım Demirören'e söylediği "Yayıncılığıma karıştırmam" sözü medya dünyasında büyük yankı bulmuştu.

Demirören Medya'da bir ayrılık daha! - Resim : 1

ÜLGEN'İN YERİNE HALİL ÖZER Mİ?

Medyaradar'ın haberine göre, Fanatik Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevinen Ağustos 2018'de Habertürk ile yollarını ayıranHalil Özer'in getirileceği iddia ediliyor.

Ciner Yayın Holding bünyesinde 1 Mart 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan Habertürk Gazetesi’nin kapanmasının ardından gazetede spor müdürlüğü ve köşe yazarlığı görevinde bulunan Halil Özer grupla yollarını ayırmıştı.

Habertürk Spor Servisi, Özer yönetiminde HTSpor markasını yaratmış, beğenilen spor sayfalarına imza atmıştı. Spor Servisi ayrıca ses getiren özel haberler ve fotoğraflar nedeniyle 9 yılda 80'i aşkın ödülün sahibi olmuştu.

Özer spor dünyasının çok yakından tanıdığı ve yazıları dikkatle okunan bir isim. 1982 yılında Cumhuriyet Gazetesi'nde spor servisinde mesleğe adım atan Özer 1988'de Şansal Büyüka'nın teklifiyle Milliyet'e transfer olmuştu.

Milliyet'te 2008 yılına kadar Galatasaray muhabiri olarak görev yapan deneyimli isim 2008'de Fatih Altaylı yönetimindeki Habertürk Gazetesi'ne geçti. Özer burada Ağustos 2018 tarihine kadar Habertürk Gazetesi Spor Müdürlüğü ve spor yazarlığı görevlerinde bulundu.