Müge Anlı, Palu ailesinin itirafını açıkladı! Ceset bulundu mu?

Müge Anlı bugün canlı yayında Palu ailesi ile ilgili önemli bir gelişmeyi aktardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınlarının ihbar kabul edilmesi üzerine Palu Ailesinde 6 kişi tutuklandı.

Müge Anlı, Palu ailesinin itirafını açıkladı! Ceset bulundu mu?

Müge Anlı bugün programda Palu Ailesinin Meryem ve Melike Tahnal'ın öldüklerini itiraf ettiklerini açıkladı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 11 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen Meryem ve kızı Melike Tahnal'ın bulunmasına ilişkin Palu ailesi hakkında yürütülen soruşturmadan yeni haberler var.

Meryem ile kızının cesedini aramak için kazı yapılmıştı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı kazıyla ilgili herkesin merak ettiği sonucu duyurdu.

İşte Palu ailesiyle ilgili yeni gelişmeler:

Körfez Cumhuriyet Savcılığınca gözaltına alınan kayıp Meryem'in ablası Emine ve eniştesi Tuncer Ustael ile annesi Havva, ağabeyi İsa ve diğer kardeşleri Fatih ile Ayşe Palu dün tutuklanarak cezaevine gönderildi. Palu ailesiyle ilgili bugün soruşturmayı yürüten Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz'dan açıklama geldi.

Müge Anlı, Palu ailesinin itirafını açıkladı! Ceset bulundu mu? - Resim : 1

CESETLER BULUNDU MU?

Medyaradar'da yer alan habere göre, Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz kayıp Meryem ile küçük kızıyla ilgili yapılan kazı çalışmalarına ilişkin herkesin merak ettiği sonucu açıkladı.

Tuncer Ustael'in söylediği yer de dahil yapılan aramalarda cesede rastlanamadı. Açıklamada şöyle denildi:

-Kayıp meryemin cesedinin bulunabileceği şüpheli Tuncer tarafından gösterilen Körfez Tütünçiftlik'te yapılan kazı çalışmalarında ve yaşı küçük Melike Tahnal'ın cesedinin gömüldüğü iddia edilen Sakarya ile Ferizli ilçesinde yapılan kazı çalışmasında cesetlere ulaşılamamıştır.

EZİYET ÇEKTİREREK ÖLDÜRDÜLER

Kocaeli başsavcısı Palu ailesinden 6 kişinin 'Eziyet çektirerek kasten adam öldürme suçundan' tutuklandığını açıkladı. Tuncer Ustael ile ilgili taciz suçlaması da kapsamlı bir şekilde araştırılıyor. Başsavcılık, "Tuncer'in daha önce Başakşehir'de kapıcılık yaptığı sırada yanlarında bulunan kayıp Meryem'in küçük oğluna yönelik cinsel istismar iddiası ve yine şüphelinin kendi çocuklarına yönelik cinsel istismar iddiasıyla ilgili soruşturma derinleştirilerek devam etmektedir" bilgisini verdi.

Etiketler
Palu Ailesi Müge Anlı