CNN Türk'te müdür ve editörler birbirine girdi!

CNN Türk'ün internet sitesi cnnturk.com'da yaşanılan bir kavga bugünlerde herkesin dilinde! Kavganın tarafları ise cnnturk.com'a 1 ay önce yayın koordinatörü olarak atanan Fulya Asena Kahraman ile 2 editör...

CNN Türk'te müdür ve editörler birbirine girdi!

CNN Türk'ün Demirören Medya'ya devrinin ardından grupta sular bir türlü durulmuyor! CNN Türk katında önce peş peşe yaşanan işten çıkartmalara şimdi de yayın koordinatörü ile 2 editör arasındaki kavgaya şahit olundu!

Medyaradar, CNN Türk katında başlayıp isitfaya kadar uzanan kavganın detaylarına ulaştı. Yayın koordinatörü Fulya Asena Kahraman'ın iki editör arasında yaşanan şakalaşmaya müdahil olmasının kavganın fitilini ateşlediği öğrenildi.

İki editörün yüksek sesle gülmesinden rahatsız olan Fulya Asena Kahraman editörleri odasına çağırarak sert bir şekilde uyarır. Editörlerin de karşılık vermesiyle kavga alevlenir ve CNN Türk katından bağrışmalar yükselir.

İki editör istifa edeceklerini belirterek durumu Demirören Medya Dijital İçerik Direktörü Bülent Ayanoğlu'nun yardımcılarından Ayşegül Dönmez'e iletirler. Krize bir çözüm bulmak isteyen yöneticiler iki editörü bir süreliğine izine çıkartmak isterler ancak kriz Fulya Asena Kahraman'ın izin kağıdını imzalamaması üzerine iyiden iyiye tırmanır.

Yapılan görüşmelerin ardından krizin haber editörlerinden Özgen Aydost'un Milliyet.com.tr'ye gönderilmesiyle yatıştığı öğrenildi. Ancak Aydost'un bu durumdan son derece rahatsız olduğu ve istifayı düşündüğü gelen bilgiler arasında...

Fulya Asena Kahraman'la editörler arasında yaşanan kavgaya Demirören Medya Dijital İçerik Direktörü Bülent Ayanoğlu'nun çok sinirlendiği ve çevresine "Bir ağacı dikersin ağaç tutar, dallanır budaklanır, çiçek açar. Bazen de ağaç tutmaz sökmek zorunda kalırsın" dediği öğrenildi.

İlk işi 3 editörü göndermek olmuştu

İçerik Müdürü Gözde Akgüngör Pamuk'un işine son verilmesinin ardından yaklaşık 1 ay önce göreve getirilen Fulya Asena Kahraman'ın ilk işi cnnturk.com'da uzun süredir çalışan 3 gündem editörünün işine son vermek olmuştu.

Etiketler
Inter Kavga