CNN Türk'te flaş ayrılık!

Demirören Medya Grubu'na satıldıktan sonra suların bir türlü durulmadığı CNN Türk'te bir ayrılık yaşandı.

CNN Türk'te flaş ayrılık!

CNN Türk Haber Merkezi'nde 5 yıldır muhabir olarak görev yapan Pınar Çıtak Koygunkanalla yollarını ayırdı.

Hemen hemen her gün olayları, gündemdeki gelişmeleri canlı yayınlarla kendine has anlatım tarzıyla CNN TÜRK izleyicisiyle buluşturan Koygun, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan "Kanserin Bilinmeyen Dili", "Türkiye'nin Bilim Öncüleri" ve "İşporta Tezgahında Hayat" haber dizilerini hazırlayıp sunmuştu.

MedyaTava'da yer alan habere göre, ayrılık kararını sosyal medya hesabından, "Hayat bir yolculuktur.Mutlu olmadığınız duraklarda fazla oyalanmayın" diyerek duyuran Koygun şöyle yazdı:

"Bu söz aslında herşeyi özetliyor.. 10 yıldır çalıştığım grupta 5 sene DHA 5 sene de CNN Turk muhabiri olarak her gün ekranda canlı yayında ve haberdeydim. Ancak insanın bir süre sonra bir basamak atlaması çıkması gerekiyor. Bu ve daha birçok nedenden ötürü CNN Türk'teki muhabirlik görevimden 30 Kasım 2018 itibariyle ayrıldım. Tabii benden once CNN'den ayrilan bircok arkadasim da oldu @cansukaradan @ozlemtuncay_ @begumdonmez Çalıştığım arkadaşlarımın çoğunun gitmesi de ayrıca kötü oldu. Son olarak da ben ayrıldım. Yakın zamanda görüşmek üzere. Ben gitmiyorum sadece güle güle diyorum. Mottom ise her zamanki gibi aynı "Her yeni gun yeni bir başlangıçtır"

CNN Türk'te flaş ayrılık! - Resim : 1

PINAR ÇITAK KOYGUN KİMDİR?

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Pınar Çıtak Koygun medya dünyasına üniversite eğitimi sırasında adım attı. 2001 yılında Milliyet Ege'deki "Genç Bakış" sayfasında muhabirlik yaptı. İzmir TV'de ara ve ana haber spikeri olarak çalıştı. Eş zamanlı olarak FM İzmir 101'de haber spikerliği yaptı. Stajını NTV İzmir Haber Merkezi'nde muhabir olarak tamamladı.

2004'te Ege Üniversitesi’nden mezun olup, yaşadığı kente, İstanbul'a döndü ve İstanbul FM'de haber spikeri olarak işe başladı. Ardından Kanal A Haber Merkezi'nde muhabir olarak çalıştı. Ardından, bir haber ajansı tarafından hazırlanan, 81 yerel televizyon kanalında hafta içi her sabah canlı yayınlanan "Anadolu'da Sabah" haber programını sundu.

Duayen spiker Gülgûn Feyman ile Bengütürk TV'ye geçti. Hafta içi aktüel haber programı olan "Pınar İle Kahvaltı Haberleri" programını hazırladı ve sundu. 2008'de DHA'da muhabir olarak işe başladı. Doğan Haber Ajansı'nda Cumhurbaşkanlığı ve Başbakan Muhabirliği yaptı. Siyaset ve belediye haberlerini takip etti, çok sayıda uluslararası konferans ve kongreyi haberleştirdi. 5 yıllık ajans haberciliği deneyiminden sonra Mayıs 2013'te CNN TÜRK Haber Merkezi'ne geçti. O tarihten beri CNN TÜRK Haber Merkezi'nde muhabir olarak çalışıyordu.