A Para TV’de üst düzey ayrılık: Yeni işini duyurdu

A Para Haber Müdürü Serdar Kuter, 25 yıldır sürdürdüğü ekonomi gazeteciliği kariyerinde değişime gittiğini ifade ederek yeni işini duyurdu.

A Para TV’de üst düzey ayrılık: Yeni işini duyurdu

Medyaradar'da yer alan habere göre, A Para Haber Müdürü Serdar Kuter, kariyerinde değişime gittiğini duyurdu. Kuter çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek yeni işini duyurdu.

"EN BÜYÜK TEŞEKKÜR DEĞERLİ İZLEYİCİLERE"

Ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyuran Kuter, "NTV, CNBC-E, 24 TV, HABERTÜRK, A PARA, prodüktör, muhabir, editör, spiker, moderatör, ekonomi müdürü, haber müdürü... 25 yıldır sürdürdüğüm ekonomi gazeteciliği kariyerimde değişime gidiyorum. Tüm bu süreçte bana emeği geçen yöneticilerime, çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Ve en büyük teşekkür değerli izleyicilere, bir sıcak selamlama her şeyden değerli… Şimdi benim için yeni bir dönem başlıyor. Arkas Lojistik Grubu Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev yapacağım." ifadelerini kullandı.

Sözlerini sürdüren Kuter, "2 yıldır çalıştığım A Para TV’den ayrılıyorum. Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak’a, Genel Müdür Abdulhalik Çimen’e, A Para Yayın Koordinatörü sevgili dostum Özlem Doğaner’e ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.

SERDAR KUTER KİMDİR?

A Para'nın haber müdürü Serdar Kuter lisansını İstanbul Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde tamamladı.

Mesleğine ilk olarak NTV'de 1998 yılında başlayan Kuter CNBC-E kanalının kurucularındandır.

Kuter bir dönem 24 TV kanalında çalıştıktan sonra 2010 yılında Habertürk televizyonuna geçti. 2016 yılında Habertürk TV ekonomi müdürü olarak Kuter bir dönem Ebru Baki ve Bülent Aydemir ile birlikte Habertürk TV'de yayınlanan Para Gündem programıyla seyircilerin karşısına çıkıyordu.

Son olarak Turkuaz Grubunun ekonomi kanalı A Para'ya ekonomi müdürü olarak transfer olan Serdar Kuter evli ve 1 çocuk babasıdır.

Etiketler
Para