Ece Üner, tuvalette mikrofonu açık unuttu: İmdadına Oğuzhan Uğur yetişti

Sosyal Medya Yasası için Oğuzhan Uğur'un Youtube kanalına konuk olan gazeteciler arasında Ece Üner de vardı. Üner, yayın ortasında tuvalete gitme isteyince ilginç anlar yaşandı. Ünlü spikerin tuvalette mikrofonu açık kaldı.

Ece Üner, tuvalette mikrofonu açık unuttu: İmdadına Oğuzhan Uğur yetişti

Son dönemlerde yaptığı yayınlarla adından sıkça söz ettiren Oğuzhan Uğur, bu hafta Sosyal Medya Yasası'nı konuşmak için çok sayıda sosyal medya ünlüsünü ve gazeteciyi davet etti. Katılanlar arasında Ece Üner de vardı. Üner, yayın sırasında tuvalete gittiğinde mikrofonu açık kaldı. Üner'in imdadına ise Oğuzhan Uğur yetişti.

ECE ÜNER'DEN TUVALET FİYASKOSU

Sosyal Medya Yasası'nı konuşmak için bir araya gelen gazeteciler 7 saatlik bir programa imza attı. Cüneyt Özdemir, Uğur Dündar gibi isimlerin yanı sıra Ece Üner de konuklar arasındaydı. Gazeteciler, Avukatlar ve sosyal medya ünlülerinin bir araya geldiği program kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

TUVALETTE MİKROFONU AÇIK KALDI

Programda arada tansiyon yükselirken, izleyiciler de olanları pür dikkat izledi. Tüm bunlar yaşanırken yayında ilginç bir durum da yaşandı. Gazeteci Ece Üner, tuvalete gitmek için izin istedi.

O sırada Üner'in mikrofonu açık kalınca, ortaya ilginç anlar girdi. Mikrofonun açık kaldığını fark eden Oğuzhan Uğur hemen devreye girerek, "Arkadaşlar mikrofonu kapatır mısınız. Devamı da nolacak belli ki" diyerek rejiyi uyardı. O anlar gülüşmelere neden oldu.

Etiketler
Oğuzhan Uğur YouTube Ece Üner