Survivor All Star'da finale kalan isimler belli oldu

Survivor All Star'ın Tersane İstanbul'da yapılan yarı finalinde Adem, Ayşe, Nisa ve Batuhan yarıştı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve canlı yayında ekrana gelen Survivor finalinde SMS oylaması yapıldı.

Survivor All Star'da finale kalan isimler belli oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da sona gelindi. Fİnal için geri sayım başlarken, Suvivor'da büyük final öncesi yarı final oyunlarında heyecan dozu arttı.Yarı finali garantileyen Batuhan ve Adem olurken yarı finale çıkacak son isim kim olacak merak konusu oldu. Peki 29 Haziran 2022 Survivor'da son yarı finalist kim olacak, büyük finale kimler kalacak? İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler...

Yapımını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor All Star'da büyük final için geri sayım başladı. Son olarak Hikmet’in veda ettiği Survivor’da Adem, Ayşe, Batuhan ve Nisa son 4'e kaldı.Survivor'da yarışmacılar final yolunda ilerlemek ve yarı final koltuğuna oturmak için yarıştı.

AYŞE ELİNDEN SAKATLIK GEÇİRDİ

Yarışmada her geçen saniye heyecan artarken yarışmacılar sezonun kader oyununa çıktı. Yarı finale kalabilmek için Ayşe, Nisa, Adem ve Batuhan zorlu parkurda adeta canını dişine taktı. Final oyununun ilk etabında Nisa ve Adem oyuna önce başlarken, Ayşe elinden sakatlık yaşadığı için kaybetti ve ilk turda elendi.

YARI FİNALE ÇIKAN İLK İSİM

Yarı finalin ikinci turunda ise bu kez Nisa, Adem ve Batuhan üçlüsü karşılaştı. 5 yapanın kazanacağı oyunda Adem-Batuhan karşılaşmasında Batuhan, rakibini eleyerek yarı finale çıkan ilk isim oldu.

NİSA VE AYŞE ARASINDA SMS OYLAMASI

4-3 skorla Nisa'nın önde olduğu oyunda Adem geriden gelerek rakibini yakaladı. Sezonun son oyununda atışlarda sembolü Nisa'dan önce deviren Adem ikinci yarı finalist oldu. Adaya son veda eden isim Hikmet Tuğsuz olmuştu.

Etiketler
Survivor İstanbul Acun Ilıcalı