Disney Plus Türkiye içerikleri belli oldu: İşte platform için çekilen ilk Türk dizisi!

Türkiye’de 14 Haziran 2022’de yayına başlayacak olan Disney+, aylık ve yıllık üyelik ücretleri açıkladı. Bu arada Disney Plus'ta yayımlanacak içerikler de belli oldu. İşte detaylar...

Disney Plus Türkiye içerikleri belli oldu: İşte platform için çekilen ilk Türk dizisi!

Disney Plus'ın üyelik ücretleri ne kadar sorusu yanıt buldu. Türkiye’de 14 Haziran 2022’de yayına başlayacak olan Disney+, standart fiyatlandırmasını aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL olarak belirledi.

Chip'in haberine göre; The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+ bir tanışma paketi de hazırladı. Açıklamaya göre yıllık 279,90 TL’lik özel tanışma paketinden yararlanarak yıllık üye olmak isteyenlere Disney+, 8 aylık fiyatıyla sunuluyor. Tanışma paketinden yararlanmak isteyenlerin ise 14 Haziran’dan önce kayıt olarak 26 Haziran 2022’ye kadar satın alma işlemlerini tamamlaması gerektiği belirtildi.

Yapılan açıklama şöyle:

"Yıllık 279,90 TL’lik özel tanışma paketinden yararlanarak yıllık üye olmak isteyenlere Disney+, 8 aylık fiyatıyla sunuluyor. Özel teklif fırsatını yakalamak isteyen izleyicilerin, 14 Haziran’dan önce kayıt olarak 26 Haziran 2022’ye kadar satın alma işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Üyeler böylece Disney+ keyfini 8 ay fiyatına 12 ay boyunca yaşayacaklar."

DISNEY PLUS YAPIMLARI

Disney+ üyelerinin izleyebileceği platforma özel içerikler arasında, yapımcılığını ve senaristliğini Jon Favreau’nun üstlendiği Star Wars içerikleri “The Book of Boba Fett” ve “The Mandalorian”ın yanı sıra heyecanla beklenen “Obi-Wan Kenobi” yer alıyor. Ayrıca, Marvel Studios dizileri “Ms. Marvel” ve “Loki”, Scarlett Johansson'ın başrolünde bulunduğu “Black Widow” ve Simu Liu ve Awkwafina'nın başrollerini paylaştığı Oscar® adayı “Shang-Chi ve On Halka Efsanesi” filmleri de platformda izlenebilecek yapımlar arasında bulunuyor.

Üyeler aynı zamanda Disney ve Pixar’dan iki Oscar® ödüllü “Soul” ile beraber Madrigal ailesinin hikayesinin anlatıldığı Walt Disney Animation Studios’tan Oscar® ödüllü “Enkanto: Sihirli Dünya” ve Emma Stone’un efsanevi “Cruella de Vil”i canlandırdığı Oscar® ödüllü “Cruella” filmlerini de izleyebilecekler.

İLK TÜRK İÇERİĞİ: KAÇIŞ

Disney+ üyeleri ayrıca, Engin Akyürek’in başrolünü üstlendiği Disney+’ın merakla beklenen ilk Türk içeriği “Kaçış”, “How I Met Your Father”, “The Dropout” ve “The Kardashians”, “The Simpsons”, “The Walking Dead”, “American Horror Story” ve “How I Met Your Mother” gibi dizilerin yanı sıra “Lost” gibi kült dizilerin tüm sezonlarını da izleyebilecekler.

Ayrıca “Free Guy” gibi yeni gişe filmlerine de erişebilecekler. Platformda, National Geographic’ten "Jeff Goldblum’un Dünyası" ve James Cameron’ın yapımcılığını üstlendiği “Balinaların Gizemli Dünyası” da Disney+’ın öne çıkan yapımları arasında bulunuyor.

Etiketler
Disney Plus Türkiye