Sezen Aksu'ya tepki yağdı, geçmişi arşivden çıktı: 'Hayır' oyu verenler için lekelisiniz demişti, değer miydi?

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, "Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısı ile gündeme gelen Sezen Aksu'nun 2010 yılında yaptığı açıklamaları kaleme aldı ve "AKP için değer miydi?" diye sordu.

Sezen Aksu'ya tepki yağdı, geçmişi arşivden çıktı: 'Hayır' oyu verenler için lekelisiniz demişti, değer miydi?

Yarkadaş, "Şarkıcı Sezen Aksu, sanırım biraz da babasının etkisinde kaldığı için uzunca bir dönem AKP’yi destekledi. Aksu, iktidar destekçiliği konusunda kendisini bir ara öyle bir kaptırdı ki; ağzından çıkanı kulağı duymaz oldu." sözleriyle Sezen Aksu'yu eleştirdi.

2010 yılında yapılan referandumda "Evet" diyeceğini açıklayan Sezen Aksu, o zaman "Hayır" oyu vereceğini açıklayanları "İki cihanda lekelisiniz" diyerek hedef almış ve o dönem kendisine tepki yağmıştı. Bu sözleri hatırlatan Yarkadaş "Şarkılarıyla büyüdüğümüz Sezen Aksu'yu silmiştim." değerlendirmesini yaptı.

AKP İÇİN KENDİSİNİ YAKTI

Yarkadaş, "AKP için kendini imha etti" dediği Sezen Aksu'nun AKP'lilerin sosyal medya lincine uğradığını ifade ederek "Referandumda söylediği sözler yüzünden hiçbir muhalif ne kapısına dayandı ne de kendisine tehditvari sözler söyledi." değerlendirmesinde bulundu.

ACABA "BEN NE YAPTIM?" DEDİ Mİ?

Yarkadaş, sözlerini şöyle sürdürdü; "AKP’li üst düzey isimlerin Sezen Aksu’ya yönelik tepkilerini görünce, şunu düşündüm…

Acaba Sezen Aksu ‘’Ben ne yaptım? Kimlere ne için destek vermişim… Nasıl bir felakete yol açmışım’’ diye düşündü mü?

Acaba bir pişmanlık duygusu yaşadı mı?"

Barış Yarkadaş'ın bugünkü yazısına ulaşmak için tıklayın

Etiketler
Barış Yarkadaş Sezen Aksu Ordu