İktidara yakınlığıyla bilinen Cem Küçük, aldıkları zammı açıkladı: 'Teşekkür ediyorum, arkadaşlar memnun'

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, canlı yayında çalıştığı kurumdan aldıkları zammı açıkladı. "Yüzde 35-40 arasında zam yapıldı. Arkadaşlar memnun" dedi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Cem Küçük, aldıkları zammı açıkladı: 'Teşekkür ediyorum, arkadaşlar memnun'

İktidara yakınlığı ile bilinen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Habertürk TV'de Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programına konuk oldu.

Türkiye ekonomisinin tartışıldığı yayında Küçük, çalıştığı kurumdan yüzde 35-40 oranında zam aldıklarını söyledi. Gazeteci, şöyle konuştu:

"Özel sektör maaşları düşük demiştim. Medyada ve benzeri yerde, bazı... İş yerleri Allah var iyi zamlar yapıyorlar. Ben kendi çalıştığım kurumda... TGRT ailesine teşekkür ediyorum, yüzde 35-40 arasında zamlar yapıldı. Arkadaşlar memnun. Ben de buradan patronlarımıza teşekkür ediyorum. Çok olumlu iş yaptılar. Herkes iş yerinde memnun. Başka bir yayın grubu yine iyi bir zam yapılmış. Benzer oranda. Oradaki arkadaşlar da söylüyor."

KÜBRA PAR, CİNER MEDYA'YA SİNYAL VERDİ

Habertürk sunucusu Kübra Par ise Cem Küçük'ün açıklamalarına gülümseyerek; "İnşallah. Kameraman arkadaşlar şuan arkadan size gülümsüyor" diyerek CİNER grubuna sinyal çaktı.

Etiketler
Cem Küçük Türkiye