Yeni Akit, Aydın Doğan ve torununa tazminat ödeyecek

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, iki ayrı davada Aydın Doğan ve torunu Aydın Doğan Yalçındağ’a toplam 90 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildiklerini duyurdu.

Yeni Akit, Aydın Doğan ve torununa tazminat ödeyecek

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, 'Bu mu Tayyip Erdoğan’ın yargısı?' başlıklı yazısında iktidarın gücünden nemalandıkları şeklindeki görüşü çarptırıldıkları tazminat cezalarıyla 'çürütmeye çalıştı.'

Aydın Doğan’ın medyadan çekilmeden önce akit.com.tr’ye iki dava açtığını belirten Karahasanoğlu, Hürriyet ve Posta’nın internet sitelerinde yayınlanan bir haberi akit.com.tr’de 'eleştirdikleri' için 30 bin TL tazminat cezası ödemeye mahkûm olduklarını söyledi.

AYDIN DOĞAN 40 BİN, TORUNU YALÇINDAĞ 20 BİN TL TAZMİNAT KAZANDI

Blu TV’de yayınlanan filmlerle ilgili 'dede ve torun' ilişkisini belirterek yaptıkları 'haber' nedeniyle de Aydın Doğan’ın 40 bin TL, torun Yalçındağ’ın ise 20 bin TL tazminat kazandığını yazan Karahasanoğlu, şöyle devam etti:

'BU ÜLKEDE YARGI, ERDOĞAN'IN İKİ DUDAĞI ARASINDA MI?'

“Bu ülkede yargı, Erdoğan’ın iki dudağı arasında mı? Akit de Erdoğan’ı haklı-haksız her zaman savunan ve bu yüzden de iktidarın nimetlerinden haksız yere yararlanan bir medya organı mı?”

Yazının tamamını okumak için tıklayın

Etiketler
Yeni Akit Aydın Aydın Doğan