Zaytung haberindeki 'günlük tablo' fikri Sedat Peker'in ilgisini çekti

İddiaları mizahi bir dille yorumlayan haber sitesi Zaytung'un Sedat Peker'le ilgili hazırladığı haber Peker'in ilgisini çekti.

Zaytung haberindeki 'günlük tablo' fikri Sedat Peker'in ilgisini çekti

İddiaları mizahi bir dille yorumlayan haber sitesi Zaytung'un Sedat Peker'le ilgili hazırladığı haber Peker'in ilgisini çekti.

Twitter hesabından Zaytung'un haberini retweet eden Peker'in bu hareketi, "kendisiyle irtibatta olan diğer isimlere gözdağı verdi" şeklinde yorumlandı.

Peker'in kendi sayfasında paylaştığı Zaytung haberi şöyle:

Zaytung haberindeki 'günlük tablo' fikri Sedat Peker'in ilgisini çekti - Resim : 1

"Çektiği videolar ve attığı tweet'lerle Türkiye gündemini sarsmaya devam eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bundan böyle yasa dışı işlere bulaştığını iddia ettiği siyasetçi, gazeteci ve yargı mensuplarını günlük tablolar halinde kamuoyuyla paylaşacağını açıkladı.

İddialarında yer verdiği isimlerin hızla artmasıyla birlikte olay akışı takibinin giderek zorlaştığına dikkat çeken Peker, "Kıymetli doslarım, kıymetli kardeşlerim. Aranızdan bazılarının bana yönelik 'Reis çok fazla şey anlatıyorsun. Biz daha olaylardan birine şok olmayı bitiremeden 3-5 yeni isim daha işin içine giriyor. Kim kimle ne halt yiyordu karıştırmaya başladık' şeklinde bir serzenişi oldu. Düşündüm, haklısınız kardeşlerim" sözleriyle günlük tablo düzenine geçişin gerekçesini izah etti.

Anlatılan olaylarda sabit eleman olarak yer verdiği Süslü Sülü, Derin Mehmet, Düşkün Abdulkadir kimi karakterlerin günlük verilerde yer almayacağını duyuran Peker, ayrıca Facetime görüşmelerinin ifşası ya da ifşa tehditiyle birlikte piyasadan silinen karakterlerin de "Günlük vefat (mecazi anlamda)" başlığıyla tabloda yer bulacağını ifade etti.

Şu ana kadar pis işlere bulaşmış toplam siyasetçi, yargı mensubu ve gazetecilerin sayısının da tablolardan takip edilebileceğini beliren Peker, açıklamalarını ''Size yemin ediyorum bunlar bir kamera, bir tripod bir de günlük tabloya yenilecekler kardeşlerim" diyerek noktalarken, ayrıca bugüne kadar tavsiye ettiği kitaplardan ay sonunda yazılı sınav yapacağını da sözlerine ekledi."

Zaytung haberindeki 'günlük tablo' fikri Sedat Peker'in ilgisini çekti - Resim : 2

Etiketler
Sedat Peker