Erdoğan'a yakın isimden Meral Akşener'e skandal sözler

Erdoğan'ın İBB Başkanlığı'ndan Başbakanlığı'na kadar basın danışmanlığını yapan, şu anda da Akşam Gazetesi'nde yazılarına devam Hüseyin Besli, İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında köşesinde çirkin bir yazıya yer verdi.

Erdoğan'a yakın isimden Meral Akşener'e skandal sözler

Erdoğan'ın İBB Başkanlığı'ndan Başbakanlığı'na kadar basın danışmanlığını yapan, şu anda da Akşam Gazetesi'nde yazılarına devam Hüseyin Besli, İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında köşesinde çirkin bir yazıya yer verdi. Besli, "Enver ELKATMIŞ" imzalı bir hakaret dolu yazıyı köşesine taşıdı.

"Meral Akşener dişi bozkurt mu (Asena)- dişi tilki mi?" başlıklı yazıda "Meral Hanım eski tüfek bazı ülkücülerin zannettiği gibi Kök Tengri (Gök Tanrı) tarafından gönderilmiş Türk Milliyetçilerine iktidar yolunda rehberlik yapacak bir dişi kurt, Asena değil... Meral Hanım ABD/ Pennsylvania'daki Alamut Kalesi'nde mukim Haşhaşi liderin FETÖ' nün görevlendirdiği dişi bir tilki... Umarım millet La Fontaine'in Fabl masalındaki karga olmaz. Ağzındaki peyniri bu tilkiye kaptırmaz" ifadelerine yer verildi.

Yazıdan ilgili kısım şöyle:

"AKP VE MHP VEKİLLERİ AYARTMAYA ÇALIŞIYOR"

Hakkını yemeyelim, muhalif liderlerin en kurnazı Meral Akşener... Bu kurnaz hanımefendi bundan bir hafta önce İyileştirilmiş Parlamenter Sistem ile ilgili bizleri aydınlattı(!)...

Söyledikleri şu: Dahiyane buluşu yönetim biçiminde "Cumhurbaşkanı, tamamen tarafsız olacakmış. O kadar ki... Hiçbir parti ile ilişkisi olmayacakmış." Kıyısından köşesinden, ucundan, bucağından hiç siyasete bulaşmamış, hiçbir parti ile ilişkisi olmayan birisi... Olsa olsa bir AMİRAL veya GENERAL olabilir. Sivil bürokratın bile bulunduğu makama hangi iktidar döneminde getirildiğinden hareketle bir parti ile ilişkisi bulunur.

Meral Hanım, amiral ve generallere şu mesajı veriyor:" Erdoğan'ı demokratik yollarla alaşağı etmek mümkün değil. Siz bir darbeyle alaşağı ederseniz, 1980 darbesini yapan Evren ve şürekası gibi yeni bir anayasa hazırlayıp parlamenter sisteme geri dönüşü gerçekleştirebilirsiniz. Cumhurbaşkanını eskiden olduğu gibi Meclis seçecek, tıpkı 80 öncesi olduğu gibi Cumhurbaşkanları Harbiyeli olacak. İYİ PARTİ olarak bu konuda her daim arkanızdayız." Yakın tarihimiz hakkında bilgisi olmayanlar bilmeyebilir. 1923- 1980 tarihleri arasında, Celal Bayar bir istisnadır. Onun dışındaki tüm Cumhurbaşkanları Harbiye çıkışlıdır.

Meral Hanım'ın, kendi icadı, ziyadesiyle iyileştirilmiş zımba gibi parlamenter sistemde:" Bakanların tümü Meclis'ten olacakmış." Breh, breh zannedersiniz ki eski parlamenter sistemde bakanlar Mars'tan, Jüpiter'den geliyordu. Meral Hanım'ın derdi başka... Mesajı AK PARTİ ve MHP milletvekilleri içerisinde bakanlık hayali olan muhterislere... Mesaj şu: "Partilerinizden istifa eder muhalefete katılırsanız, Meclis'te gereken çoğunluğu sağlarsak, parlamenter sisteme döneriz. O vakit bakanlık koltuğu sizin." AK PARTİ ve MHP milletvekillerine dolaylı rüşvet içeren bu teklif bana Güneş Motel olayını hatırlattı. Yani Meral Hanım Cumhur ittifakı içerisinden Tuncay Mataracı, Şerafettin Elçi'leri ayartmaya çalışıyor.

Bu açıklamalardan sonra gelelim yazının başlığı sorunun cevabına... Meral Akşener dişi bozkurt mu (Asena) yoksa dişi tilki mi? Benim bu soruya cevabım şudur: Meral Hanım eski tüfek bazı ülkücülerin zannettiği gibi Kök Tengri (Gök Tanrı) tarafından gönderilmiş Türk Milliyetçilerine iktidar yolunda rehberlik yapacak bir dişi kurt, Asena değil... Meral Hanım ABD/ Pennsylvania'daki Alamut Kalesi'nde mukim Haşhaşi liderin FETÖ' nün görevlendirdiği dişi bir tilki... Umarım millet La Fontaine'in Fabl masalındaki karga olmaz. Ağzındaki peyniri bu tilkiye kaptırmaz.

Etiketler
Meral Akşener İYİ Parti