Yandaş medya ve Aktrollerin hedef gösterdiği Can Ataklı'yı şaşırtan telefon

Yandaş medya ve Aktrollerin Rize provokasyonuyla ilgili yorumundan dolayı hedef gösterdiği Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'le yaptığı görüşmeyi yazdı.

GERÇEK GÜNDEM - Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı'nın Rize ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik provokasyon girişimine karışanlar ve AKP'lilere yönelik kullandığı "Bir sürü sersem sepelek adam sokakta. Sonu çok kötü olacak, sokağa çıkmayacaksınız" sözlerinin yandaş medya tarafından çarpıtılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, yandaş medya ve AKP'nin trol ordusunun Can Ataklı'yı hedef almasının ardından Can Ataklı'yı arayarak "Ben de aslen Rizeliyim, çok öfkelenmişler, gönül almanızda yarar var" dedi.

Can Ataklı da RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'le yaptığı görüşmeye ve Akşener'e Rize provokasyonuyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"AÇIKLAMA; Başta ahaber olmak üzere bir kısım medya organlarında Rize üzerinden hakkımda bir linç kampanyası yürütüyor. Yine konuşmam montajlanmış ve bu kanallar beni açıkça hedef gösteriyor.

Kampanyayı o kadar saldırgan hale getirdiler ki RTÜK başkanı Ebubekir Şahin de rahatsız olmuş bu durumdan ve beni telefonla aradı. Başkan "Ben de aslen Rizeliyim, çok öfkelenmişler, gönül almanızda yarar var" dedi.

RTÜK başkanına konuşmamda belli bir grubu hedef aldığımı, zaten Rize ya da başka bir şehir, hiç bir zaman halkı hedef almadığımı ve hakaret etmediğimi belirttim ve "Elbette pek çok kişi üzülmüşse gönül alacağım" dedim

Bu arada ilk kez şikayetler üzerine "hemen işlem yapacağını" açıklamak yerine beni arayan ve "sizin bilerek kimseyi kırmadığınızı biliyorum, bu konuda gönül almanız çok iyi olur" demesi de beni şaşırttığı kadar mutlu da etti. Kendisine teşekkür ederim"

Yandaş medya ve Aktrollerin hedef gösterdiği Can Ataklı'yı şaşırtan telefon - Resim : 1

CAN ATAKLI NE DEMİŞTİ?

Etiketler
Rize Can Ataklı Ebubekir Şahin Provokasyon