Uğur Dündar, Fahrettin Koca'ya sert çıktı Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti: Çerez olmayı reddetti!

Duayen gazeteci Uğur Dündar KRT'de yayımlanan 'Şimdiki Zaman'da, aşı konusundaki ayrımcılığa sert tepki gösterdi. Dündar, "Öyle ülkeler var ki krallar kraliçeler aşı sırası bekliyor. Sağlık Bakanı getire getire 3 milyon doz aşı getirebiliyor." dedi.

GERÇEK GÜNDEM - Duayen gazeteci Uğur Dündar KRT'de yayımlanan 'Şimdiki Zaman'da, aşı konusundaki ayrımcılığa sert tepki gösterdi.

Dündar, "Öyle ülkeler var ki krallar kraliçeler aşı sırası bekliyor. Sağlık Bakanı getire getire 3 milyon doz aşı getirebiliyor." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı, kampanya adı altında AKP'lilerin aşılanmasını sağladığı için sert sözlerle eleştiren Dündar'ın sözleri şöyle:

"Benim burada eleştirdiğim husus şu; Tweetlerimde de belirttiğim gibi öyle ülkeler var ki kendi nüfusuna yetecek ve hatta fazlasıyla artacak kadar aşı stokluyorlar ve o ülkelerin kralları, kraliçeleri ya da devleti yönetenleri sıralarının gelmesini bekliyor.

Sayın Sağlık Bakanı getire getire Türkiye gibi koskoca bir ülkeye 3 milyon doz aşı getiriyor ve kampanya adı altında önce Sayın Cumhurbaşkanı'na öncülük yapması için aşı tatbik ediliyor. Sonra AKP MKYK üyelerine uygulanıyor, daha sonra da diğer siyasi parti liderlerine yapılıyor.

Ben buradan sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu kutluyorum çünkü sayın Kılıçdaroğlu olmayan aşının kampanyasında çerez olmayı reddetti. Ben sıramı beklerim, aşımı olurum dedi.

Aslında Sayın Sağlık Bakanı'nın aşı kampanyasına katılan siyasi parti liderlerini ayrı ayrı tebrik etmesi tamamen bu amaca yönelik. Burada öncülük değil öncelik sağlanıyor ve ayrımcılık yapılıyor, kayırmacılık yapılıyor."

Geçtiğimiz günlerde AKP Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış Belediye Meclis Üyesi Fatih Özata'nın da aşı olarak sosyal medya hesabından paylaştığını hatırlatan Dündar;

"Bakın, AKP Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış bir isim aşı olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Barış Yarkadaş'ın ortaya çıkardığı bu duruma, genç arkadaşın açıklaması da aklımızla alay eder gibiydi." dedi.

Etiketler
Fahrettin Koca Uğur Dündar