Nazlı Bolak'tan Olay TV paylaşımı: Bekleyin görün diyoruz yahu, güzel günler geliyor

Olay TV'nin kapatılmasının ardından gazeteci Nazlı Bolak, "Hepimiz bir olduk diyoruz. Bize güvenin diyoruz. Hadi güvenmiyorsunuz bekleyin görün diyoruz yahu. güzel günler geliyor inancınızı kaybetmeyin." ifadelerini kullandı.

Nazlı Bolak'tan Olay TV paylaşımı: Bekleyin görün diyoruz yahu, güzel günler geliyor

GERÇEK GÜNDEM - Gerçek Gündem'in duyurduğu Olay TV'nin kapanacağı haberleri kısa sürede medyanın gündemine oturmuştu.

Olay TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar "Bu yayıncılığı daha fazla sürdüremeyeceğimizi anladık. Cavit Bey diyor ki: Bana iktidardan büyük baskı var. Kendi ifadesi. Büyük baskı var, devam edemeyeceğim dedi." ifadelerini kullandı.

Yayın çalışanların alkışlarıyla sona erdi ve Olay TV ekranlara veda etti.

Siyasi baskıyla ekranların kararması basın tarihine utanç gecesi olarak geçerken Olay TV'de görev yapan gazeteci Nazlı Bolak kanalık ekranlarının karartıldığı anları paylaşarak "Olay TV kapandı ama ekip hala burda Biz birlik olarak kapandık, birlik olarak kalacağız ve açılışımız aynen böyle alkışlarla olacak . Alkışlayın bence o kadar alkışlayın ki her şey duyulsun!" ifadelerini kullandı.

Nazlı Bolak'ın paylaşımı şöyle oldu:

Ben size o kadar güzel bir hikaye anlatacağım ki. herkes takmış kafaya tarafta taraf. Biz diyoruz ki taraf yok.

Hepimiz bir olduk diyoruz. Bize güvenin diyoruz. Hadi güvenmiyorsunuz bekleyin görün diyoruz yahu. güzel günler geliyor inancınızı kaybetmeyin

Olay TV kapandı ama ekip hala burda Biz birlik olarak kapandık, birlik olarak kalacağız ve açılışımız aynen böyle alkışlarla olacak . Alkışlayın bence o kadar alkışlayın ki her şey duyulsun!

İşte olay TV'nin ekranlarının karartıldığı anlar:

Etiketler
Olay TV