İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek'ten 'Fatih Portakal' açıklaması

'Fatih Portakal Fox TV'den ayrıldı' iddiası Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu Habertürk Gündem programına konu oldu.

GERÇEK GÜNDEM - Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu Habertürk Gündem programı medya kulislerine bomba gibi düşen 'Fatih Portakal Fox TV'den ayrıldı' iddiası ile açıldı.

İSMAİL SAYMAZ: FATİH PORTAKAL ÇEKİLDİ

Veyis Ateş, "Konuşacaklarımız belli. O dediğini konuşamayacağız değil mi İsmail? Şaşırdım birden bire" sözleri sonrası İsmail Saymaz'a da "Bir başka televizyondaki gelişmeyi, bir başka televizyonda... Adını anmışken söyleyelim bari. Öğrendiğimiz kadarıyla Fatih Portakal Fox TV Ana Haberi sunma görevinden çekildi" dedi.

Daha sonra ise Veyis Ateş'in "Kesin bilgi!" sorusuna ise, İsmail Saymaz "Ben öyle öğrendim. İstifa ettiği yönünde bilgi öğrendim" dedi.

Mete Yarar'ın "En iyi Deniz (Zeyrek) bilir" sözleri sonrası Deniz Zeyrek de "Bu tür şeyler sonuçta ticari şeyler. Bir bilgim var ama resmi olarak açıklamadıkları için bilmiyorum.... Ben buraya gelmeden önce Osman Gökçek aradı, o sordu. Ondan önce başka biri sordu. Demekki bir yerde çıktı. Bir gazetenin internet sitesinde mi yayınlanmış? 'Fatih Portakal bıraktı' diye... Zannedersem öyle bir gelişme olabilir. Ben de doğrusunu isterseniz, duydum" dedi.

DENİZ ZEYREK: SÖYLEMEM DOĞRU OLMAZ

Veyis Ateş'in "Kendisiyle görüşmediniz mi?" sorusuna ise Deniz Zeyrek. "Bir şeyler biliyorum ama söylemem doğru olmaz. Öyle anlaşılıyorki Fatih bitirmiş, bu ilişkiyi ben öyle anladım okuduklarımdan" dedi.

Etiketler
Fatih Portakal İsmail Saymaz Deniz Zeyrek FOX TV