Habertürk'te canlı yayını terk eden Mehmet Ceyhan'a tepki... Bakın CNN'de kimlerle konuşuyor!

Koronavirüs salgınının konuşulduğu Habertürk yayınını, farklı alanlarda uzman isimlerin konuya ilişkin yanlış bilgiler verdiği gerekçesiyle terk eden Ceyhan'ın bugün CNN Türk'te birlikte yer aldığı isimler dikkat çekti.

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs (kovid-19) salgınının uzman isimler tarafından ele alındığı Habertürk yayınını yanlış bilgiler verildiği gerekçesiyle terk etmişti.

Ceyhan, “Gazetelerden öğrenilenlerle uzman gibi tartışmayı doğru bulmuyorum. Herkesin uzmanlığına saygım var ama bir enfeksiyon hastalığını böyle tartışacaksanız ben gidiyorum zaten, siz tartışın” demişti.

Habertürk yayınını terk eden Ceyhan'ın bugün katıldığı, CNN Türk ekranlarında yayınlanan ve koronavirüs salgınının konuşulduğu programa birlikte katıldığı isimler dikkat çekti.

Habertürk Yayın Koordinatörü Kürşad Oğuz, Ceyhan'ın kardiyolog, psikolog ve tıp hocalarıyla katıldığı programı terk edip, salgının gazetecilerle değerlendirilmesini eleştirdi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ceyhan'ı sert bir dille eleştiren Oğuz, "Habertürk TV'de @HaberturkTV dün isimlerini önceden bildiği kardiyolog, psikolog, tıp hocalarıyla çıktığı yayını "bunlarla korona konuşmam" diye terk eden Mehmet Ceyhan bakın CNN'de kimlerle konuşuyor. @DrYavuzDizdar @drumitaktas @drnevzattarhan ve Yağız Üresin özür bekliyor" ifadelerini kullandı.

Habertürk'te canlı yayını terk eden Mehmet Ceyhan'a tepki... Bakın CNN'de kimlerle konuşuyor! - Resim : 2

Etiketler
Habertürk Salgın