Şirin Payzın'dan Erdoğan’ın uçağına binen gazeteciler için ilginç öneri

Şirin Payzın, Erdoğan'ın yurtdışı ziyaretlerinde yanında götürdüğü gazetecilerin lüks otellerde kalmaları ve masrafları tartışmasına katıldı.

Şirin Payzın'dan Erdoğan’ın uçağına binen gazeteciler için ilginç öneri

GERÇEK GÜNDEM - Gazeteci Şirin Payzın, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurtdışı ziyaretlerindne yanında götürdüğü gazetecilerin lüks otellerde kalmaları ve masrafları tartışmasına katıldı.

Amerika'nın Sesi Muhabiri Mehmet Sümer, kişisel twitter hesabından yaptığı Amerikan Başkanı'nın uçağı Air Force One’a binen gazetecilerden 20 bin dolarlık first class bilet ücreti alındığını söylemesi sonrası Erdoğan'ın uçağına binen gazetecilerin masrafları tartışma konusu oldu.

Erdoğan'ın ABD ziyaretinde yanında götürdüğü gazetecilerin lüks otellerle kalmaları ve masrafları tartışılmaya devam ediyor.

Gazeteci Şirin Payzın da tartışmaya dahil oldu.

ŞİRİN PAYZIN: BİR TANESİNİ GÖTÜRSÜNLER

Şirin Payzın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından şu yorumu yaptı:

"Bence devlet kasasından o kadar gazeteciyi Washington toplantılarına taşımaya gerek yok. Nede olsa lüks otellerde kalışları , yemeleri, içmeleri derken örtülü ödenekten giden bir sürü para ,zarar.. o bir taneyi götürseler yeter .. demek ki"

Şirin Payzın'dan Erdoğan’ın uçağına binen gazeteciler için ilginç öneri - Resim : 2

Etiketler
Lüks