İşte burçlarına göre Kate Middleton ve Meghan Markle'ın arkadaşlık uyumu!

Prens Harry ve Megan Markle'ın evlendiği günden beri Kate Middleton ile Megan Markle arasında olduğu iddia edilen rekabet magazin gündemi meşgul ediyor.

İşte burçlarına göre Kate Middleton ve Meghan Markle'ın arkadaşlık uyumu!

İki elti arasındaki rekabetle ilgili bugüne kadar onlarca haber yapıldı. Peki kraliyet ailesinde elti olmasalardı ikilinin arkadaşlık şansı neydi?

İşte burçlarına göre Kate Middleton ve Meghan Markle'ın arkadaşlık uyumu:

Kate Middleton oğlak burcu:

Yakın arkadaşlarıyla onları sevenler, onların çok duygulu olduklarını fark ederler. Dış görünüşleri sağlam, dengeli ve becerikli olmasına karşın, temelde çekingenlik, kararsızlık ve belirsiz korkular saklarlar. İlk görüşte bu kişiler birçok kişiye soğuk görünebilir. Reddetme şansını kimseye vermemeye ve duygularını kimseye hırpalatmamaya çok kararlıdırlar. Duygularını kimsenin erişemeyeceği bir yere güvenle gizlemişlerdir.

Kısacası, Oğlakların birçok kişi için doyurucu bir arkadaş olma olasılığı çok azdır. (gerekirse) birinin bulunduğunu bilmeleri yeterlidir. İş hayatında ise, Önce inceleyip araştırdıktan sonra işe girişir. Beklenmeyen olaylara karşı önlemler almayı sever birden bire yükselmek yerine sağlam ve güvenli adımlarla tırmanmayı yeğ tutacaktır. Ortak yaradılışlı değildir. Hiçbir şeyi şansa bırakmayacaktır. Güvenilir bir kişi olarak tanınmak ister.

Genel itibarıyla kuvvetli bir karaktere sahip olan oğlaklar aslan ve koç kişileriyle iyi birer arkadaş olabilirler.

Yani Kate Middleton aslan burcu olan eltisi Megan Markle ile aslında iyi anlaşabilirmiş.

Megan Markle Aslan burcu:

Aslanlar bağlı ve güvenilir arkadaşlardır. Genellikle eli açık ve sevimli insanları kendilerine çekmeyi başarırlar. Bu, gerçekte şanslı yanlarıdır, çünkü böyle kişiler uygun ve iyi ilişkiler kurabilecekleri ender insanlardır.

Gururlu ve genellikle yönetici tiplerdir, arkadaşlarından büyük saygı beğenilme ve bağlılık beklerler. Öğüt vermeye ya da birinin sorununu çözümlemeye bayılırlar. Sıkıntılı durumlarda, arkadaşlarını arar.

Ne olursa olsun, yarı yolda bırakmazlar. Kesinlikle düşünce insanıdır. İlişkilerde herkesin güvenini kazanır. Tavırları güçlü ve patronca ise de içtenliği kuşku götürmez. Gönlünü bir işe vermeden o iş için hiçbir girişimde bulunmaz; çünkü yaptığına kendisinin inanması en önemli noktadır. Kimi zaman yaptığı işler o denli özdeşleşir ki, o işi eleştirmek onu eleştirmek gibi olur.

Bulunduğu ortamlarda söz sahibi olan aslan kişilerinin en iyi arkadaşları boğa ve oğlaklardır.

Kate Middleton da oğlak burcu olduğuna göre ikilinin normal şartlarda iyi dost olması beklenebirmiş...

Etiketler
Kate Middleton Meghan Markle