Gökhan Özoğuz'dan Yavuz'a tepki, 'T.C'ye tebrik

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a tepki gösteren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, T.C ibaresinin belediyelere geri dönmesini de 'fabrika ayarlarına dönüş' olarak yorumladı.

Gökhan Özoğuz'dan Yavuz'a tepki, 'T.C'ye tebrik

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un 31 Mart seçimleri ile ilgili asılsız iddialarına tepki gösterdi. Sanatçı Levent Üzümcü'nün tweetini de alıntılayan Özoğuz, "Şimdi bir takım değerler fabrika ayarlarına yani özüne geri dönüyor. TC ibaresi gibi!" dedi.

Bugün İstanbul seçimlerine ilişkin açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "İstanbul’da kesinlikle bir şeyler oldu." dedi.

AKP'li Yavuz'un yaptığı açıklamaya resmi Twitter hesabından mesaj yayımlayan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, "Hani insan yalan söylerken bir İfade oturur suratına , onu hemen anlarsınız. Bir de merak ediyprum ; Dünyanın neresinde bir Cumhurbaşkanı belediye başkanlığı seçiminde parti bayraklarının üstündeki resimde adayın yanında yer almıştır? Allah yalan söyleyenleri sevmez cezalandırır!" ifadelerini kullandı.

Gökhan Özoğuz'dan Yavuz'a tepki, 'T.C'ye tebrik - Resim : 1

Sanatçı Levent Üzümcü'nün tweetini de alıntılayan Özoğuz, "Şimdi bir takım değerler fabrika ayarlarına yani özüne geri dönüyor. TC ibaresi gibi!" dedi.

Özoğuz, "İşin başında ehli olmalıdır. Zamanında Akraba kayırma ve spesifik bir cenahın kadrolaşması sebepli bir işçi işe alınmışsa hak eden ile yer değiştiriyor diye kulağımıza geliyordur .Şimdi bir takım değerler fabrika ayarlarına yani özüne geri dönüyor. TC ibaresi gibi!" diye yazdı.

Gökhan Özoğuz'dan Yavuz'a tepki, 'T.C'ye tebrik - Resim : 2

Etiketler
Ali İhsan Yavuz Gökhan Özoğuz