Yılın aşk bombası! Ahmet Hakan hakkında flaş iddia

Ahmet Hakan, bomba bir aşkın içine düştü iddiası.

Yılın aşk bombası! Ahmet Hakan hakkında flaş iddia

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ile Kanal D'de magazin programını sunan Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'ın aşk yaşadıkları iddia edildi. Ahmet Hakan ile Asena Atalay, Barcelona'ya tatile gitti. Ancak aynı uçakta yan yana kesilen biletlerden biri son anda yandı.

Ahmet Hakan uçağı kaçırdı. Hakan, yeni aşkının yanına bir sonraki uçakta uçtu. İddilar Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programında dile getirildi.

Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Bircan Bali, Ahmet Hakan ile Asena Atalay'ın aşk yaşadıklarını iddia etti. Balı önce Ahmet Hakan'la Asena Atalay'ın aynı uçakta Business Clas koltuklarda yan yana Barcenola'ya gittiklerini duyurdu.

Bircan Bali daha sonra Barcelona uçağının kadın pilotuyla canlı yayında telefonla konuşup Ahmet Hakan'ın uçağı son anda kaçırdığını ve öğleden sonraki uçak için bilet aldığını ve sevgilisinin yanına uçacağını duyurdu.

Yılın aşk bombası! Ahmet Hakan hakkında flaş iddia - Resim : 1

Ahmet Hakan, ekranların ünlüleriyle yaşadığı aşklarla sık sık gündeme gelen bir gazeteci olarak biliniyor. Ahmet Hakan'ın aşk yaşadığı isimler arasında oyuncular Pelin Batu, Zuhal Olcay, Şahnaz Çakıralp, Devin Özgür Çınar, Nehir Erdoğan gibi isimler, Elif Dürüst gibi sosyetik isimler ve Neşe Sapmaz gibi sunucular da var...

Etiketler
Ahmet Hakan