Davayı kazandı, TikTok'a katılıp hayranlarına teşekkür etti

Hollywood yıldızı Johnny Depp, davayı kazandıktan sonra TikTok'a katılarak paylaştığı ilk videoyla hayranlarına destek için teşekkür etti.

Davayı kazandı, TikTok'a katılıp hayranlarına teşekkür etti

Yaklaşık 6 hafta süren karalama davası sürecinde Amber Heard’ün iddialarıyla karşı karşıya kalan ve jürinin kararıyla haklı çıkan Johnny Depp, popüler sosyal medya platformu TikTok’a katıldı.

Oyuncu yaptığı ilk TikTok paylaşımında, Jeff Beck ile çıktığı konser turnesinden videoların yanı sıra mahkemeye giderken ellerinde pankartlarla kendisine destek olan hayranlarının görüntülerine yer verdi.

58 yaşındaki oyuncu ilk paylaşımında “Çok değerli sadık destekçilerime... Her yere beraber gittik, her şeyi beraber gördük. Aynı yolda beraber yürüdük. Beraber doğru şeyi yaptık çünkü siz değer verdiniz. Ve şimdi, geleceğe beraber ilerliyoruz. Size teşekkür etmekten başka nasıl minnettar olduğumu ifade edebilirim bilmiyorum. Bu yüzden teşekkürler. Sevgiler ve saygılarla, JD” ifadelerini kullandı.

HAYRANLARI HEP DESTEKLEDİ

Dava sürecini sıkı bir şekilde takip eden hayranları, Depp'i mahkeme salonunun kapısında beklemiş ve hep destek vermişti.

People'ın yaptığı habere göre Depp’in bu paylaşımının ardından Amber Heard’ün “Depp geleceğe ilerlerken kadın hakları geriye doğru gidiyor” ifadesini kullandığı belirtildi.

Etiketler
Johnny Depp Hollywood TikTok