Brad Pitt, Angelina Jolie arasında Miraval Şatosu krizi: 'Hissesini zarar vermek için sattı'

Hollywood yıldızı Brad Pitt, 2021 yılında Miraval Şatosu şaraphanesindeki hissesini Rus bir iş adamına satan eski eşi Angelina Jolie’yi kendisine bilerek zarar vermekle suçluyor.

Brad Pitt, Angelina Jolie arasında Miraval Şatosu krizi: 'Hissesini zarar vermek için sattı'

2020 yılında boşanan ve beraber altı çocuk sahibi olan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in mülk davası, Pitt’in avukatlarından gelen hamleyle yeni bir sürece giriyor.

58 yaşındaki oyuncu, eski eşi Jolie’nin bir zamanlar ortağı olduğu Miraval Şatosu şaraphanesi’ndeki hisselerini Rus bir iş adamına sattığını ve kendisine zarar vermek istediğini iddia etti.

Söylentilere göre, Angelina Jolie 2021 yılında Miraval Şatosu şaraphanesindeki hisselerini Rus votka üreticisi Yuri Shefler’e sattı.

Pitt’in avukatları, Jolie’nin Pitt’e ‘zarar vermek’ için bu satışı ‘bir yabancıya’ gerçekleştirdiğini iddia etti.

RUS İŞ ADAMI TÜM KONTROLÜ ELE GEÇİRMEK İSTİYOR İDDİASI

Daily Mail’in haberine göre Rus iş adamının ‘kötü niyetli’ olduğu ve Pitt’in milyon dolarlık şaraphanesinin tüm kontrolünü üzerine almak istediği düşünülüyor.

47 yaşındaki Jolie’nin Şato Miraval şaraphanesinin yarısını Yuri Shefler tarafından yönetilen bir votka şirketine sattığı belirtilirken Stoli adındaki bu şirketin Putin rejiminden uzak durmaya çalıştığı ve uluslararası bir güvenirliliğe sahip olduğu iddia edildi.

Bazı kaynaklara göre, Jolie’nin bu kararının çiftin çocuklarının velayetinin yarısının hakim tarafından Pitt’e verilmesiyle alakalı olduğu düşünülüyor.

Etiketler
Hollywood Su krizi Zarar Brad Pitt