Rihanna'dan 'hamilelik tarzı' eleştirilerine yanıt: Vücudum şu an harika şeyler yapıyor, bundan utanacak değilim

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor. Hamilelik sürecindeki giyim tarzıyla adından söz ettiren ünlü yıldız, stili ve partneri ASAP Rocky ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Rihanna'dan 'hamilelik tarzı' eleştirilerine yanıt: Vücudum şu an harika şeyler yapıyor, bundan utanacak değilim

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Rihanna'nın, annelik heyecanı her geçen gün büyüyor. Ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda hamilelik sürecini Extra'ya anlatmıştı. Bu dönemin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan şarkıcı, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını belirtmişti.

"AŞIRI YORGUN HİSSEDİYORUM"

Barbadoslu şarkıcı, kendini nasıl hissettiği sorulunca, "Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana 'şu an uyuman gerekiyor' diyor" demişti.

"HALA AYNI KİŞİYİM"

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü yıldız, Amerikan Vogue için objektif karşısında poz verdi. Hamilelik stili ve partneri Asap Rocky ile ilgili özel açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki şarkıcı, "İlk başta büyülü bir değişim yaşayacağımı düşündüm ama hala aynı kişiyim" dedi.

Bu süreçteki yeme düzeninden bahseden Barbadoslu şarkıcı, "Normalde tatlıdan nefret ederim ama bana çikolata kaplı bir donut ile gelirsen kalbimi kazanırsın" açıklamasında bulundu.

DEĞİŞMEYE ÇALIŞMADI

“Hamile olduğumu öğrendiğimde, hiçbir şekilde hamilelik kıyafeti almaya gitmeyeceğimi düşündüm” diyen şarkıcı farklı kıyafetler giymeye bayıldığını belirtti. “Sırf vücudum değişiyor diye bu yönümü değiştirmeye çalışmayacağım” diye konuşmasına devam etti.

"BUNDAN UTANACAK DEĞİLİM"

“Hamile bir kadın için 'uygun' sayılan kalıpları yeniden şekillendirdiğimizi umuyorum. Vücudum şu an harika şeyler yapıyor. Bundan utanacak değilim. Bu süreç kutlanmalı. Neden hamileliğini saklayasın ki?” diyerek stiline getirilen eleştirilere cevap verdi.

Etiketler
Rihanna