Hazal Kaya, Ahmet Hakan’ı madara etti

Hazal Kaya, "Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı yazısıyla kendisini hedef gösteren Ahmet Hakan'a yanıt verdi.

Hazal Kaya, Ahmet Hakan’ı madara etti

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın "Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı yazısı ve "nefret" ifadesini kullanması büyük tepki çekti.

Toplumun farklı kesimlerinden Ahmet Hakan'a tepkiler art arda gelirken Pera Palas dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkan ünlü oyuncu Hazal Kaya, Ahmet Hakan'a yanıt verdi.

Hazal Kaya, Ahmet Hakan’ı madara etti - Resim : 1

Ünlü oyuncu Hakan'ın eleştirilerine tek tek yanıt vererek Ahmet Hakan'ın duruşunu da hatırlattı. Hazal Kaya'nın Ahmet Hakan'a yanıt verdiği açıklama şöyle oldu:

Zamanda yolculuk yapıp 100 yıl öncesine giden bir kadın nasıl doğal olabilir? Böyle bir kurguyu canlandıran oyuncu nasıl hayatın olağan akışındaymış gibi gündelik oynayabilir? Bu 100 yıldaki kazanımlarla, kimsesiz tek başına ayakta durmuş özgür bir kadın geçmişte yabancılık çekmeden nasıl varolabilir? Portakalın yuvarlanışını izlediğimiz bir senaryosu yok Pera Palas'ın, organik değil fantastik bir kurgusu var. Ben de performansımı bu detayları dikkate alarak inşa ettim. Beğenmemiş olabilirsiniz, bazılarının eleştirilerinin adaletine dair terazisi de kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefet içerikli yorumlar yapamazsınız! Hele ayrıcalıklı konumlarını korumak için yeri gelince nasıl sustuklarını bildiklerimiz hiç yapamaz! Haddiniz değil!

Etiketler
Ahmet Kaya Ahmet Hakan Hazal Kaya