Zor günleri geride bırakan Arda Kural rol almak istediği dizileri açıkladı

Yaşadığı zor günleri geride bırakıp eski görünümüne kavuşan ünlü oyuncu Arda Kural, katıldığı bir televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu.

Zor günleri geride bırakan Arda Kural rol almak istediği dizileri açıkladı

Bir dönem yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle sokaklarda yaşayan ünlü oyuncu Arda Kural yaşadığı zor günleri geride bıraktı.

ESKİ HALİNE GERİ DÖNDÜ

2000'li yılların popüler oyuncusu Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla çok konuşuldu. 2 ayda 14 kilo verdiği öğrenilen ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla saç ektirdiği de ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADAN BEĞENİ YAĞDI

Hayranlarının "Eski haline geri dönmüş", "Bu fotoğrafta eski Arda'yı gördüm", "Efsane geri döndü", "Seni böyle görmek çok güzel", "Çok iyi gördük seni" gibi yorumlar yaptığı Arda Kural'a sosyal medyadan beğeni yağdı.

Zor günleri geride bırakan Arda Kural rol almak istediği dizileri açıkladı - Resim : 1

SETLERE GERİ DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

tv8'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Arda Kural oyunculuğa dönmek için hazırlık yaptığını duyurdu. Dönem dizilerine ilgi duyduğunu belirten Arda Kural, "Dönem dizilerinde rol almak isterim. Orada bir savaşçıyı canlandırabilirim. Daha güzelini yapabilirim, o döneme uygun olur" dedi.