Eşinin başka bir kadınla el ele görüntüleri ortaya çıkan Kibariye, verdiği yanıtla şoke etti

Kibariye'nin 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıkmıştı. Kibariye konuyla ilgili, "Biz karı-koca evde hallediyoruz" diyerek şoke etti.

Eşinin başka bir kadınla el ele görüntüleri ortaya çıkan Kibariye, verdiği yanıtla şoke etti

Önceki akşam Bodrum'daki bir mekanda sahne alan Kibariye konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Maddi sıkıntılar yaşadığını dile getiren Kibariye, "Pandemide tüm müzisyen arkadaşlarımız sıkıntılı günler geçirdi ama artık bu illet bitecek. Eski güzel günlerimize geri döneceğiz." ifadelerini kullandı.

"BİZ KARI KOCA HALLEDİYORUZ"

Geçtiğimiz haftalarda Kibariye'nin 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; 'Aldatıldığı' yönündeki iddialarla ilgili konuşan Kibariye şaşırtan açıklamalarda bulundu.

"Biz karı-koca evde hallediyoruz" diyen Kibariye "Kocam beni çok seviyor. Eminim, son kararım." ifadelerini kullandı.

"YUVAMI DAĞITMAM"

İddialarla ilgili Kibariye "Ben ciddi olmayan bir şeyi kafaya takmam. Biz iyiyiz evde. Kimse için yuvamı dağıtmam ben." diye konuştu.

Kendisiyle ilgili laf söyleyenlerle ilgili Kibariye "Çok laf çıktı benim hakkımda. 'Bu kız ne kadar gurursuz.' dediler, desinler." ifadelerini kullandı.

"ERKEĞİNİZE HÜRMET EDİN"

Kibariye "Allah diyor ki; 'Erkeğinize sabırlı olun, erkeğinize hürmet edin.' Ben kendi adıma konuşuyorum. Kimse yanlış anlamasın." dedi.

"Ben hürmetkârım" diyen Kibariye "Bizi annemiz böyle yetiştirdi. Herkes kendine baksın, sonra herkes herkesi eleştirsin. Herkes mutlu olsun." diye konuştu.

Eşinin başka bir kadınla el ele görüntüleri ortaya çıkan Kibariye, verdiği yanıtla şoke etti - Resim : 1

Şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, 2019'da da Ortaköy’deki bir gece kulübünde iki kadın ile eğlenirken görüntülenmişti. Küçükbalçık'ın keyifli halleri dikkatlerden kaçmamıştı.

Etiketler
Kibariye