Şevval Sam: Günde en az 30 kişi 'satıyor musunuz?' diye soruyordu

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, önceki gün Yeniköy’de mutfak alışverişi yaparken görüntülendi. Şevval Sam, aracına bineceği sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şevval Sam: Günde en az 30 kişi 'satıyor musunuz?' diye soruyordu

Annesi Leman Sam'ın (69) kendine aldığı ilk arabasını kullanan Şevval Sam (47), üretici firmanın arabasını tekrardan alıp dizayn edeceğini açıkladı.

Şevval Sam: Günde en az 30 kişi 'satıyor musunuz?' diye soruyordu - Resim : 1

Ünlü oyuncu, "Beni son zamanlarda çok mutlu eden gelişme bu oldu. Çünkü 30 yıldır annem o arabayı kullanıyor. Bayandan az kullanılmış bir araba. Günde en az 30 kişi 'satıyor musunuz' diye soruyordu. Fakat hem hatıralarımızın olması, hem de klasik bir model olması itibariyle arabaya büyük bir hayranlık duyuyordum" şeklinde konuştu.

"Benim ilk arabam da onun başka bir modeliydi. Kullanımı falan çok zevklidir, inanılmaz. O böyle satılabilecek bir araba değil. Herkese de güvenemezdim yaptırmak için.

Çünkü başıma çok kötü hadiseler de geldi yaptırmak için. Başka araçlarımda içerisinden parça aldılar, sahte taktılar. 'Markanın kendisi kabul ederse onlar yaparlar' dedim. Bir araya gelip iş birliğine karar verdik." (Posta)

Etiketler
Ordu Şevval Sam