Bay J'den Kerem Bürsin savunması: Şaka kartonlarının kurbanı oldum

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül töreninde, oyuncu Kerem Bürsin'e yaptığı şaka nedeniyle eleştirilen Bay J, o an yaşadıklarını anlatırken, 'şaka kartonlarının' kurbanı olduğunu söyledi.

Bay J'den Kerem Bürsin savunması: Şaka kartonlarının kurbanı oldum

Fox TV'de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel'le başrolleri paylaşan Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül töreninde sunucu Bay J'nin sözleri nedeniyle büyük bir şok yaşadı.

Öğrenciler tarafından yapılan oylama sonucunda Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Kerem Bürsin de "2020 yılının en beğenilen erkek dizi oyuncusu" ödülünü aldı.

Törenin sunucusu Bay J'nin "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" sözlerinin ardından adeta salonda buz kesti.

Açıklamalara sinirlenen Bürsin, gazetecilerin sorularını yanıtlamadan salonu terk etti.

BAY J'DEN SAVUNMA

Gündemde uzun süre tartışılan bu şakanın ardından Bay J, özür dileyerek açıklamalarda bulunmuştu. Ancak bugün Sabah gazetesinde Yüksel Aytuğ, şakayla ilgili detayı köşesine taşıdı. Aytuğ, Bay J'den gelen açıklamayı köşesinden okurlarıyla paylaştı.

Bay J'nin açıklamasında 'şaka kartonlarının' kurbanı olduğunu ifade etti.

Yüksel Aytuğ'un köşesine taşıdığı Bay J açıklaması şöyle:

Sunduğu ödül töreninde Kerem Bürsin için "Bu yıl bölüm başına 120 bin lira alarak bu zorluğa katlandı" diyen ve bu sözüyle kimilerinden tepki, kimilerinden övgü alan Bay J'den mesaj geldi.

İşte ünlü sunucunun savunması: "Sevgili Yüksel, gecenin başında yapacağım şakaya ödül töreni trafiği yüzünden vakit kalmadı. Ben de kartı geriye attım. Sonra kulaklıktan 'Abi oyala biraz, bağlantı' filan dediler. Şaka kartonlarını çıkarttım. Kerem'in üstüne denk geldi şaka. Talihsizlik aslında. Başta yapsam, kimse konuşmayacaktı. Ilımlı yazın için de çok teşekkür ederim.

Etiketler
Kerem Bürsin