Survivor Panorama'da büyük ifşa!

Survivor’da yaşanan sakatlıklar ve diskalifiyeler izleyiciler tarafından büyük dikkat çekerken Survivor Panorama’da ise değerlendirmede bulunan sunucular farkında olmadan Survivor Batuhan Karacakakaya ile ilgili büyük bir ifşa açıkladılar.

Survivor Panorama'da büyük ifşa!

Survivor Panaroma’da Aşk-ı Memnu’nun Bülent’i olan Batuhan Karacakaya ile ilgili yaptıkları ifşa tüm izleyicide şok etkisi yarattı.

Batuhan Karacakaya’nın Gönüllüler takımına geçeceği konuşuldu. Survivor Batuhan’ın gönüllüler takımına geçmesi ise yarışmadaki tüm dengeleri alt üst edecek.

Survivor’da performansıylşa dikkat çeken Batuhan Karacakaya, Survivor’ın yayınlanan bölümünde takım arkadaşları tarafından dışlandığını ve arkasından konuşulduğunu dile getirmişti.

Bu sözlerin ardından milyonlarca kişi Batuhan’ın Ünlüler takımında yalnız kaldığını tartışmıştı.

Bununla beraber Batuhan Karacakaya’nın Gönüllüler takımına geçme ihtimali tüm dengeleri alt üst etti.

Panorama’da yer alan sunucular Batuhan Karacakaya’nın çok başarılı bir yarışmacı olduğunu dile getirdi ve programda uzun bir yol izleyeceğini de söylediler

Survivor Panaroma’da son zamanlarda takım arkadaşları tarafından yalnız bırakıldığını düşünen Batuhan Karacakaya’nın Gönüllüler takımına gideceği söylendi.

Survivor Panorama’nın yayınlanan bölümünde Batuhan Karacakaya hakkında konuşan sunucular, Gönüllüler takımına geçtiği zaman daha iyi bir performans sergileyebileceğini düşündüklerini dile getirdi. Bununla beraber tüm dikkatler Batuhan’a çevrildi.

Fakat Batuhan’ın Gönüllüler takımına geçip geçmeyeceği hakkında net bir açıklama yapılmadı.

Etiketler
Survivor