Ebru Polat, Nihat Hatipoğlu'na canlı yayında sorduğu soruyla şaşırttı

Sıklıkla sosyal medya hesabı Instagram'dan yayımladığı gönderilerle adından söz ettiren şarkıcı Ebru Polat, bu kez bambaşka bir nedenle gündem oldu. Ebru Polat, Ramazan ayında ATV'de canlı yayın yapan Nihat Hatipoğlu'na bir video göndererek soru sordu.

Koronavirüs salgını nedeniyle programı seyircisiz bir şekilde, videolarla soru alarak yapan Nihat Hatipoğlu'na şarkıcı Ebru Polat da bir video gönderdi. Polat, Nihat Hatipoğlu'na, Hayırlı ramazanlar hocam. İsra suresi 13. ayette 'Biz her insanın kaderini çabasına bağlı kıldık' der. Çok sevdiğim bu ayetin tercümesi doğru mu? İyi günler" sorusunu sordu.

Ebru Polat'ın sorusunu çok beğenen Nihat Hatipoğlu, soruyu yanıtlamadan önce Polat'ın kendisi için Instagram'da yaptığı, "Hocam seni seviyoruz. Üzgün olma. Geçen yılki gülen yüzünü istiyoruz hep" paylaşımına da değinerek şunları söyledi:

"Hastalık var, ölenler var. Bu sezon biraz daha burukluk var. Tolere etmeye çalışıyoruz bizi bağışlayın, şartlar böyle."

"İlk anlamı, her insanın amelini boynuna astık. İyi olana iyi, kötü olana kötü. İkincisi de her bir insanın kaderini boynuna astık. Ne demek bu? Kader beni zorluyor mu hayır. Kaderin Allah tarafından biliniyor.''

''Hangi iyiliği, hangi sevabı, hangi kötülüğü işlediğini Allah biliyor. Onu kaderine yazmıştır. En yaygın ve en doğru olduğunu düşündüğümüz tercüme budur."

Nihat Hatipoğlu'nun programına bağlandığı anları Instagram hesabından paylaşan şarkıcı, "İman ile paranın kimde olduğunu hiçbir zaman bilemezsiniz" dedi.

Etiketler
Ordu Instagram Nihat Hatipoğlu Ebru Polat