Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile arasındaki yaş farkını böyle ti'ye aldı

Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz, bugün katıldığı bir etkinlikte yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile arasındaki yaş farkını böyle ti'ye aldı

Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz, bugün katıldığı bir etkinlikte yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Uzun bir aradan sonra oldukça keyifli halde görüntülenen ünlü komedyen, Sarıkaya ile arasındaki 18 yaş farkıyla ilgili soruları da tiye aldı.

Defne Samyeli ile yollarını ayıran Cem Yılmaz, genç oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. Önceki gün Atina'da Sarıkaya ile görüntülenen Yılmaz, yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

"ÇOK ŞAHANE BİR HAYATIM VAR"

Bugün bir etkinliğe katılan Cem Yılmaz, mekanın önünde kendisini bekleyen muhabirlerle sohbet etti. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının muhabirlerine açıklama yapan Cem Yılmaz, yeni ilişkisi hakkında "Çok şahane bir hayatım var. Atina tatilim çok güzel geçti" dedi.

YAŞ FARKI SORULARINI TİYE ALDI

Serenay Sarıkaya ile arasında 18 yaş fark bulunan Cem Yılmaz, muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine gülümseyerek "Nüfus müdürlüğünden mi?" diyerek espri yaptı. Keyifli olduğu gözlenen Yılmaz, "Bu güzel sorular için teşekkür ederim" diyerek muhabirlerin yanından ayrıldı.

Etiketler
Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya