Rapçi Şehinşah eski eşi Ceyda Yılmazer'i darp etti iddiası!

Gerçek adı Ufuk Yıkılmaz olan Türkçe rap müzik sanatçısı Şehinşah ile eski eşi Ceyda Yılmazer arasında çıkan darp gündemi, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Rapçi Şehinşah eski eşi Ceyda Yılmazer'i darp etti iddiası!

Gerçek adı Ufuk Yıkılmaz olan Türkçe rap müzik sanatçısı Şehinşah ile eski eşi Ceyda Yılmazer arasında çıkan darp gündemi, sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir süre önce anlaşmalı olarak ayrılan çift, geçtiğimiz aylarda çocukları için yeniden bir araya gelmişti. Rapçi Şehinşah'ın eşi Ceyda Yılmazer, sosyal medya üzerinden yayımladığı not ile dikkatleri üzerine çekti.

Ceyda Yılmazer, yayımladığı notta, Şehinşah'ın arkadaşları ile birlikte evine zorla girerek darp girişiminde bulunduğunu iddia etti. İşte, Ceyda Yılmazer'in yayımladığı o açıklama;

"Her şey elimde ispatlı yazışmalar var artı darp raporları ben yasal yollara başvurdum ve boşanma davasını açtım.

Kendi evime günlerce giremedim çocuğu okuluna götüremedim bana bir hafta git çocukla bursaya müzik yapayım kafam rahat bir şekilde dendi tamam dedim rahat etsin diye aldım çocuğu uzaklaştım :)

Sonra zaten fotoğraflar tehditler ve tüm bunların hepsi 30gün içinde yaşandı. Ve tüm bunlar olurken bir kez bile buraya ağlamadım reklam etmedim ama kendimi ezdirmem çocuğumu ezdirmem ezdirmicemde.

Kararla birlikte eve döndüğümde evde kızı(sevgilisi olan) gördüm boya yerleşmiş yaşıyordu yapmam gerekeni yapıp polisi aradım ifademi verdim şikayetçi de oldum daha fazla ayrıntı vermicem mideniz kaldırmaz:)

şimdi kimse mağduru oynayıp ağlamasın neyin ne olduğunu yakın çevremizde herkes biliyor yüreği olanda çıksın konuşsun. Devlet 6 ay uzaklaştırma kararını durup dururken vermiyor, sevgiler.

Ha bide evde sadece ben erkek kardeşim ve oğlum varken eve gecenin köründe cam çerçeve indirerek sopalarla 3 erkek girip saldırmak darp edip kaçmak arkasından yakalama kararını getirecekti elbette artık yeter bugüne kadar konuşmadım konuşmayacaktımda yazılanı gördükten sonra ilk ve son kez konuşuyorum isteyen istediğine inansın isteyen istediğini yapsın daha canımı hiç bişey yakmaz yasal süreç orda davam ortada. "

Rapçi Şehinşah eski eşi Ceyda Yılmazer'i darp etti iddiası! - Resim : 1