Can Yaman'a 'önlem paketi': Yok olacak

Yapımcı Faruk Turgut, son günlerde yaptığı açıklamalar ve çirkin laflarıyla gündemden düşmeyen Can Yaman için önlem paketi hazırlandığını açıkladı.

Can Yaman'a 'önlem paketi': Yok olacak

Dizi yapımcısı Faruk Turgut, Can Yaman'ın İspanya'da maksadını aşan açıklamaları sonrasında mart ayında başlayacak dizisinin iptal edildiğini ve eylül ayına kadar ortalıkta görünmeyeceğini söylemişti.

İspanya'da kendisine "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" diyen kadın hayranına "Arka odaya geçelim kanıtlayayım" yanıtıyla tepki çeken oyuncu Can Yaman’ın mart ayında başlaması planlanan yeni dizisi eylül ayına bırakılırken, Yaman'la ilgili bir 'önlem paketi' oluşturuldu.

Sözcü'nün haberine göre, yapımcı Faruk Turgut, İspanya'daki açıklamalarından dolayı 'Çizmeyi aştı' diye bahsettiği Yaman için hazırladığı önlem paketini açıkladı.

Turgut, Yaman için alınan 'önlemler'i şöyle sıraladı:

"Can Yaman apar topar Kıbrıs’a gönderildi. Kıbrıs dönüşü ortalıkta fazla görünmemesi adına yurt dışına uzun bir tatile gönderilecek. Bebek’teki evinden çıkartılacak olan Yaman gözlerden uzakta bir semte yerleştirilecek. Eylül ayına kadar dizisi ertelendiği için bu süre zarfında İtalya’da yayınlanan Survivor’da sunuculuk yapacak."


Etiketler
Can Yaman