Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer yıllar sonra bir araya geliyor

‘Gecenin Ucunda’ dizisinde rol alan Zuhal Olcay, 12 yıllık eşi Haluk Bilginer’den 2004 yılında tek celsede boşanmıştı. Yıllar sonra aynı tiyatro oyununda bir araya gelen, iki usta isim 2023 yılında izleyiciyle buluşacak.

Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer yıllar sonra bir araya geliyor

Şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay, şimdilerde 'Gecenin Ucunda' dizisinde yer alıyor. Haluk Bilginer ile dünyaevine giren Olcay, 2004 yılında olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Evliliğin bitişinin nedeni ise Bilginer'in Aşkın Nur Yengi'ye olan aşkı olduğu iddia ediliyordu.

Türk tiyatrosunun usta oyuncularından olan Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer, 1992 yılında nikâh masasına oturmuştu, 2004’te ise olaylı bir şekilde boşanmışlardı. İki usta isim, yıllar sonra tiyatro oyununda bir araya geliyor. İkili, 2023'te Kel Şarkıcı adlı oyununda birlikte sahne alacaklar.

AYNI PROJEDE BİR ARADA OLACAKLAR

Zuhal Olcay, sosyal medya hesabından oyunun afişini paylaşarak izleyicilere müjdeli haberi paylaştı. Oyun Atölyesi'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda da "Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer tekrar aynı sahnede… Kel Şarkıcı 2023'de Oyun Atölyesi'nde…" notu düşüldü.

Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer yıllar sonra bir araya geliyor - Resim : 1

ATÖLYE’Yİ BİRLİKTE KURMUŞLARDI

Oyun Atölyesi, Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer tarafından 1999 yılında kurulmuştu. Ayrılığın ardından tiyatro ile yollarını ayıran Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer'in de arası açılmıştı.

Etiketler
Haluk Bilginer Tiyatro Zuhal Olcay